Schmeichel hisz Davidben

A United nagysága, Peter Schmeichel úgy véli, David de Gea játéka számára új perspektívát nyújthat az, hogy új kapusedzõvel dolgozik.


A spanyol hálóõr remekelt a legutóbbi szezon során, megszerezve a PFA álomcsapatának kapus posztját és elsõ Premier League bajnoki címét is. Az angol labdarúgásban szükséges dolgokat Eric Steele kapusedzõtõl tanulhatta meg, azonban már a korábbi angol válogatott Chris Woods tanítja tovább a portást és a legenda úgy véli, kényelmes helyzetben van a kapus.

"Még többet szeretnék látni ebbõl a David de Geából" - mondta a United nagykövete a ManUtd.com-nak. "Egy új edzõvel dolgozik együtt, ami nagy dolog."

"Chris Woods az én idõmbõl való, mindig is egy úriember volt, valamint fantasztikus kapus. Nagyon jól dolgozott az Evertonnal és más módon teszi majd a dolgokat annak érdekében, hogy növeljék a tapasztalatot és mentális erõt, amit David az elmúlt két évben megszerzett."

 


"Jó kombinációnak gondolom ezt, nem ugyanaz, mint volt, friss ihlet jön és megint csak egy kicsit hegyeznie kell a ceruzán."

"Friss tekintetek néznek majd rá minden nap és Chris pedig jelentést tesz majd a menedzsernek. David rájön majd, hogy keményen kell dolgoznia és tudjuk, hogy õ keményen is dolgozik, úgyhogy egyáltalán nincs gondom, igazából teljesen nyugodt vagyok ez ügyben."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!