Robson nem érti Rooney miért távozna

A Manchester United egykori csapatkapitánya, Bryan Robson elárulta, kiábrándult azt illetõen, hogy egyes hírek szerint Wayne Rooney távozni kíván a Manchester Unitedtõl.


Állítólag Wayne Rooney az elõzõ szezon végén kifejezésre juttatta távozási szándékát az Old Trafford elöljáróinak, a csatár álláspontja pedig mit sem változott ezt illetõen azóta, hogy Sir Alex Ferguson helyét David Moyes vette át a Manchester United kispadján.

 

Eddig már két hivatalos ajánlatot is elutasított a klub a bajnoki rivális Chelseatõl, de a Kékek úgy tûnik folytatják harcukat a válogatott játékosért, miután José Mourinho elsõ számú célpontjává kiáltotta ki a nyári átigazolási szezonban.

 

Robson 13 sikeres szezont tudhatott maga mögött a Vörös Ördögök játékosaként, éppen ezért nem tudja megérteni, hogy mi állhat amögött, hogy az angol sztárjátékos másik klubnál szeretné folytatni pályafutását.

 

"Nem tudom mi járhat Wayne és az ügynöke fejében - miért akar távozni" - kezdte a korábbi kapitány.

 

"Tudom, hogy összekülönbözött Sir Alex Fergusonnal, de most már David Moyes a menedzser."

 

"Számomra az a fontos, hogy az idei szezonban a futballra koncentráljon, és ne másra."

 

"Nem tudom, hogy mit gondolhat - a szomszéd fûje mindig zöldebb - mert a szurkolók imádják, a játékostársai is, szóval nem értem, hogy mitõl nem érzi magát otthon."

 

 

Egyelõre a Manchester United még nem tudott nagy nevet szerzõdtetni az idei átigazolási piacon, miután a Cesc Fabregasért tett kísérleteik kudarcba fulladtak, Robson elmondása szerint pedig Rooney-t is csak nehezen tudnák pótolni.

 

"Ha van egy ilyen klasszis játékosod, akkor nincs olyan ok, amiért azt akarnád, hogy távozzon" - tette hozzá.

 

"Wayne 27 éves. Közte van a világ hat legjobb csatárának - mennyit kell fizetned azért, hogy pótolni tudd?"

 

"Mindenki azt szeretné látni, hogy Wayne Rooney visszailleszkedik, és annak a csapatnak a része marad, amely megpróbálja megvédeni a bajnoki címét."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!