Hírek sérülés frontról

David Moyes számos játékosát kénytelen lesz nélkülözni a hétfõi, Chelsea elleni rangadóról, azonban a Manchester United menedzsere kijelentette, kerete elég erõs ahhoz, hogy megbirkózzon a feladattal.


Az elsõ Aon Training Complexben tartott sajtótájékoztatóján beszélve a skót menedzser megerõsítette, hogy Rafael a még augusztus elején, a Wembleyben elszenvedett térdín sérülése okán négy hetet lesz kénytelen kihagyni, emellett pedig friss információkkal szolgált Ashley Young, Javier Hernandez és Luis Nani állapotát illetõen is.

 

"Rafa a Community Shielden szedett össze egy sérülést, úgyhogy õt elveszítettük három vagy négy hétre" - kezdte Moyes újságírók kérdésére.

 

"Van azonban egy vagy két játékosunk, akik már visszatérõben vannak sérülésükbõl - például Nani, Ashley Young és Chicharito. Azonban még nem épültek fel teljesen."

 

"Úgyhogy van két-három olyan játékosunk, akiken nem igazán lehet majd érezni a felkészülési szezonban elvégzett munkát, ugyanis elég késõn térhettek csak vissza a csapathoz válogatottbeli kötelezettségeik miatt. De remélhetõleg már nincsenek túl messze attól, hogy újra számíthassak rájuk."

 

"Egy igazán komoly kerettel rendelkezünk, és képesek leszünk megbirkózni a feladatokkal, ha lesznek sérülések. De ez csak akkor áll fenn, ha azok, akik kihagyták a felkészülési idõszakot, magasabb sebességi fokozatba váltva behozzák lemaradásukat."

 

 

A Chelsea hétfõ esti, Old Traffordon tett látogatása már igen korán összehozza a két bajnoki riválist ebben a szezonban, és érthetõ módon Moyes már alig várja, hogy kezdetét vegye a nagy rangadók sorozata. Emellett az egykori Everton edzõ már alig várja, hogy újra angol bajnokin üdvözölhesse Jose Mourinho-t, miután a portugál visszatért a londoniakhoz.

 

"Tényleg nagyon kedvelem Jose-t, nagyszerû sikereket ért el korábban a Chelseavel és már régóta nem láttam, úgyhogy már várom, hogy újra találkozhassak vele" - tette hozzá.

 

"Az ilyen szintû meccsekért jöttem a Unitedhez, de azért is, hogy trófeákat nyerjek a csapattal. Ha pedig valaki trófeákat akar nyerni, akkor ahhoz le kell gyõznie az olyan csapatokat, mint a Chelsea vagy a Manchester City, hiszen egy ilyen bajnokságban, mint a miénk, csak így érhetsz a csúcsra."

 

"Már nagyon várom. Ez a meccs csak egyike a szezonbeli 38 bajnokinknak, de az elsõ lesz számomra hazai pályán."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!