Welbeck már alig várja a Liverpoolt

Miután kezdõként játszott a Manchester United hétfõi, Chelsea elleni döntetlenje alkalmával, Welbeck már egy másik 'kiélezett' bajnoki összecsapásra koncentrál, amelyet a hétvégén a Liverpool ellen vívnak.


A vasárnapi Anfielden rendezendõ mérkõzés egyben két jó formában lévõ angol csatár, Danny Welbeck és Daniel Sturridge összecsapása is lesz, ugyanis a két remek formának örvendõ fiatal már két-két gólt jegyez ebben a bajnoki szezonban, utóbbi ráadásul egymaga szállította csapata mindkét 1-0-s gyõzelmét (és kétszer eredményes tudott lenni tegnap is, a Notts County 4-2-es legyõzése alkalmával a Ligakupában).

 

Welbeck elárulta, hogy beszélt barátjával, és egyben válogatottbeli csapattársával kettejük remek rajtja kapcsán.

 

"Együtt voltunk Sturridge-dzsal egy Nike promóciós eseményen, ahol beszélgettünk a góljainkról, úgyhogy már nagyon várom, hogy ellene játszhassak az Anfielden" - kezdte Welbeck a Manutd.com-nak.

 

"Már alig várom a meccset. Mióta a klubnál vagyok, az U9-esektõl az U15-ösökön, U16-osokon át az U18-as és tartalék csapatokig nem számított, hogy éppen mi volt az aktuális helyzet, ez az összecsapás mindig hihetetlenül fontos és kiélezett volt."

 

"Természetesen õk is úgy fognak majd pályára lépni, hogy gyõzni akarnak, de az biztos, hogy újra egy intenzív mérkõzés elébe nézünk, és szerintem már az egész klub nagyon készül erre az eseményre."

 

 

Welbeck a Chelsea ellen négyszögben elhelyezkedõ támadóalazat baloldalán kapott helyet hétfõn, amellyel kapcsolatban elmondta, csalódott, amiért nem tudta megbontani a szélrõl Jose Mourinho csapatának védelmét.

 

"Kicsit csalódást keltõ volt ez, mert az Old Traffordon játszottunk, és mi tényleg nagyon szerettünk volna gyõzni" - tette hozzá.

 

"De ebben a bajnokságban minden pontért nagyon keményen meg kell dolgozni. Az õ céljuk az volt, hogy megóvják kapujukat a bekapott góloktól, a miénk pedig pont az ellenkezõje. Hihetetlenül kemény mérkõzés volt, ahol mindkét csapat jól játszott."

 

"Nagyon sajnálatos, hogy két ilyen kaliberû mérkõzés követi egymást - jobb lett volna, ha inkább a szezon késõbbi részében kerül sor az ilyen derbikre, amikor nagyobb fontossággal bírnának."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!