De Gea folyamatosan tanul

David De Gea nem csak egy bizonyos dolgot tanult Vörös Ördögként, ami segített neki fejlõdni játékosként és emberként, hanem az élmény egésze vitte elõre.


A spanyol hálóõr boldogan tekint vissza az elmúlt szezonra, angol bajnoki címmel, spanyol U-21-es EB arannyal a háta mögött, valamint Premier League álomcsapatának tagjaként.

 
A 22 éves játékos hosszú utat tett meg két év alatt az Old Traffordon, mire a klub elsõ számú kapusává nõtte ki magát.
 
Nem tud kiemelni semmi különös dolgot, ami segített a fejlõdésében, hozzátéve azt, hogy az élet a Unitednél lehetõvé teszi a fejlõdést napról-napra.
 
"Ez többrõl szól, mint amit tanulsz, ez inkább egy egyéni dolog. Ez egy szünet nélküli folyamat, különösen ha külföldrõl érkezel a klubhoz. Az egész egy nagyszerû dolog" - mondta a Manutd.com-nak.
 
 
"Elõször minden új. A foci, a kultúra, ahogy az emberek élnek... ez egy tanulási folyamat, hogy hogyan mûködnek a dolgok a klubnál és közben megismeedi a csapattársakat. Ez az egész egy nagy lecke a számomra."
 
 
"A támogatás, amit mindenkitõl kaptam a klubnál fantasztikus. Muszáj, hogy legyen önbizalmad és hited, de az is fontos, ahogy a csapattársak és a klub biztosít a bizalmukról."
 
"100%-os koncentrálást kell produkálnod minden meccsen. 70-80 percig lehet, hogy nem kell, hogy legyen mentésed, de azonnal készen kell állnod arra, hogy ments a kapu elõtt. Koncentrálnod és figyelned kell a játékot és 90 percig nem gondolhatsz másra."
 
De Gea az elsõ naptól fogva otthon érezte magát attól, ahogy a játékostársak üdvözölték.
 
"Ez egy különleges öltözõ és nagyszerû belépni oda - mondta. "Mindenki segít neked a beilleszkedésben és sokat segít, hogy jó a hangulat. Minden játékos üdvözöl téged."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!