Wes: Készen állunk, hogy lecsapjunk!

Wes Brown - és a Unitednél általában mindenki ebben a szezonban - szerint itt az ideje, hogy megmutassák tudásukat.


Szerinte neki és csapattársainak fel kell készülniük, hogy jól jönnek ki a szezon kulcsfontosságú idõszakából.

Brown csupán két mérkõzésen játszott október 24-ig, amikor a Stoke ellen lépett pályára, de azóta még hat találkozón léphetett pályára, amelybõl öt Premier League mérkõzés volt.

 

 



"Nagyon jó, hogy újra játszhatok és jelen pillanatban nagyon élvezem. Arra koncentrálok, hogy keményen edzek és a legjobbamat nyújtsam a csapat számára."

A United immár 28 meccs óta veretlen, bár nem minden mérkõzést sikerült megnyerniük.

"Eredményekért keményen kell harcolni, idén már láttunk meglepõ eredményeket a bajnokságban. Nagyon sok jó játékos van a ligában, bárki képes legyõzni bárkit." - mondta a védõ.

A Vörös Ördögök azonos pontszámmal állnak a Chelseaval az élen, annak ellenére, hogy már hét döntetlent játszottak az idei szezonban, de ez is mutatja, mások is hullajtanak pontokat. A következõ feladat a Blackburn legyõzése a hétvégén, mellyel akár az élre is állhatna a csapat és csak reménykedni kell utána, hogy ott is maradjon.

"Azt gondolhattuk, talán 9-10 ponttal leszünk lemaradva azok után, amiket a szezon elején produkáltunk." - folytatta Wes. "De nem, mi ott vagyunk elöl.Tudjuk, a bajnokság megnyerése nem lesz könnyû, ezért keményen dolgozunk és próbálunk mindig úgy játszani, ahogy csak tudunk, mindig elõre haladni és nyerni a meccseinket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!