Jones: Ideje belehúznunk

Phil Jones szerint erõs hite van csapatának a szerdai gyõzelmet követõen.


A Vörös Ördögök múlt vasárnapi derbi vereségét, egy rendkívül szórakoztató Ligakupa találkozó követte az Old Traffordon. Jones a szurkolók biztatását méltatja és állítja, hogy a szerdai gyõzelem nagy lökést adott csapatának a további küzdelmekhez.

 

"Nagyszerû gyõzelem volt, különösen az Anfielden történtek után és nyilván nagy szükségünk volt erre a múlthét végi kiábrándító eseményeket követõen is. Egy ilyen pozitív élmény nagy hatással van ránk és remélhetõleg innen, belehúzunk"- mondta Jones a ManUtd.com -nak."
 
 
"A hangulat remek volt, és a rajongók mindig mögöttünk állnak. A City utáni vereséget követõen ugyanolyan hévvel biztattak bennünket, mint azelõtt, és egy egy fantasztikus élmény, ösztönzõ erõ volt mindannyiunk számára."
 
De most már a Vörös Ördögök figyelme újra visszakanyarodik a bajnokságra, ahol ezen a hétvégén a West Bromwich Albion csapatával kell megmérkõzniük. Az utolsó találkozón, még Sir Alex Ferguson irányítása alatt,  5-5-ös eredmény született a két csapat között, de Jones szerint, ez nem ismétlõdhet meg újra.
 
"Ez egyike volt azoknak a szezon végi meccseknek, ahol már rég megnyertük a bajnokságot, és biztonságban éreztük magunkat. Egy õrült találkozó volt, amely valószínûleg soha nem fog megismétlõdni. Sikerült azonnal felállnunk a City után, és már nagyon várjuk, hogy a West Brom ellen is bizonyíthassunk. Remélhetõleg gólokat szerzünk és begyûjtjük a három pontot, hogy magabiztosan induljunk szerdán a Shakhtar Donetsk  ellen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!