Toure: A United küszködik

Yaya Toure, a Manchester City középpályása úgy gondolja, hogy a Manchester United csapatának erõlködnie kell a címvédésért.


A Vörös Ördögöknek tavaly sikerült az elsõ helyen végezniük a bajnokságban, méltó módon búcsúztatva ezzel visszavonuló menedzserüket, Sir Alex Fergusont.

 
A személyzetváltás az Old Traffordon nem ment simán, az új menedzserrel David Moyes-szal elsõként tapasztalják meg ezt a klubnál.
 
Habár lassan talán beindul a szekér, a döcögõs kezdésnek köszönhetõen 8 pont a csapat hátránya az éllovas Arsenalhoz képest.
 
Toure úgy érzi, a Unitednek nagyon nehéz dolga lesz most és a Liverpool jelenleg nagyobb veszélyt jelent.
 
 
"Nem lesz egyszerû a United dolga, ha meg akarják védeni a bajnoki címüket az új menedzserrel, ráadásul nincsenek jó formában" - mondta a The Sun-nak.
 
"A Liverpool nagy fenyegetést jelent pillanatnyilag. Kiváló keretük van, valamint igazán gólerõs csatáraik - Suarez és Sturridge személyében."
 
Legutóbbi mérkõzésén a City nem tudott pontot szerezni, így csak két ponttal elõzik meg a Unitedet.
Joe Hart több bírálatot is kapott a Chelsea elleni meccs után, ahol a végeredmény 2-1 lett a londoniaknak, de Toure védelmébe vette és biztos benne, hogy õ a megfelelõ játékos a City kapujában.
 
"Joe egy remek kapus, aki mindent megtesz a csapatért" - tette hozzá.
 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!