Woods: De Gea lehet a legjobb

A Manchester United kapusedzõje, Chris Woods szerint David De Geának minden esélye meg van arra, hogy a világ legjobb kapusa legyen.


A 22 éves hálóõrt már széles körben dicsérte a szakma ebben a szezonban, legutóbb menedzsere, David Moyes és csapattársa, Javier Hernandez is méltatta lenyûgözõ teljesítményt a Vörös Ördögök 3-2-es gyõzelemét követõen a Stoke City ellen.

 

A növekvõ elismerések csak megerõsítik, hogy De Gea képes lesz megvalósítani az álmát, hogy a világ legjobb kapusa lehessen.
 
Woods szerint: "David elõtt ott a lehetõség, mindent megkap, hogy a legjobb legyen, és mindemellett olyan szintû elszántság van benne, ami lehetõvé teszi, hogy megvalósítsa az álmát."
 
 
Csakúgy, mint De Geát, Woods dicsérte a United másik két kapusát is, akik remekül állnak a dolgokhoz az edzéseken.
 
"Õk mindannyian elsõosztályú kapusok. Nagy a verseny közöttük és mindannyian keményen dolgoznak. Egy kicsit más helyzetben vannak mint a mezõnyjátékosok, mert õk csak egy poszton szerepelhetnek, de ennek ellenére bíznak egymásban, és hihetetlen összetartóak. Versengenek a szereplésért, de ugyanakkor motiválják is egymást, és ez a legjobbat hozza ki mindegyikükbõl."
 
"Én új vagyok itt, de mégis látom, hogy mennyire összetartanak, és remek kapcsolat van közöttük. A követelmények igen magasak, de ezeknek együtt tudunk csak maximálisan megfelelni."
 

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!