Jones kemény mérkõzésre számít

Phil Jones már nagyon várja, hogy szembenézzenek az Arsenal együttesével, és reméli, hogy az Old Trafford atmoszférája segíti csapattársait is, hogy megállítsák a szárnyaló Arsenalt.


Arsene Wenger együttese utoljára 2004-ben nyerte meg a Premier League-et, és bár az utóbbi években kétségbe vonták õket, az észak-londoni klub remekül kezdte az idei szezont.

 

Ugyanakkor, ehhez kellett a klub rekordot döntõ igazolása Mesut Özil személyében, akit a Real Madridtól szerzõdtettek, amellyel újra komoly esélyük van a bajnoki cím megnyeréséhez. Phil Jones, aki már megnyerte ezt a trófeát a Uniteddel, már nagyon várja, hogy szembenézhessen velük vasárnap.

 

"Számomra, s úgy vélem mindenki számára meglepetés volt" - kezdte a 21 éves védõ, amikor az Arsenal remek szezonrajtjáról kérdezték. "Nem hiszem, hogy várható lett volna, hogy ennyire jók lesznek az elején, remélhetõleg képesek leszünk megállítani õket."

 

 

"Önbizalommal telve fognak hozzánk jönni a Dortmunban elért nagy gyõzelmük után, de ez egy másik mérkõzés lesz, teljesen más hangulatú. Remélhetõleg nagyszerû hangulat lesz az Old Traffordon, és képesek leszünk megszerezni a 3 pontot."

 

"Ezek azok a meccsek, amelyet a meccslista bejelentése után elsõként tekintünk a szezon elején, és az Arsenal remek formában van, valószínûleg nem lesz könnyû ellenfél. Egy kemény meccset várok, viszont remélem, hogy mi fogjuk gyõztesen elhagyni a pályát."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!