Átigazolási Center - 2013. november 18-24

Kagawa és Mata csapatot cserél?


2013. 11. 23.
 

Ever Banega: Az argentin játékos kivásárlási ára köze 50 millió font, de a spanyol együttesjelenlegi pénzügyi nehézségei miatt 20 millió fontot is elfogadnának a 25 éves játékosért. David Moyes mindenképpen minõségi játékost szeretne igazolni a középpályájára. Egyes hírek szerint az utóbbi hetekben 3 alkalommal is megfigyelték Valencia középpályását a Vörös Ördögök játékosmegfigyelõi.

 

Shinji Kagawa: A Chelsea menedzsere, Jose Mourinho nagy rajongója Shinji Kagawának, és kész lenne egyik játékmesterét feláldozni, hogy megszerezhesse a japán irányítót. Egy interjúban kiderült, a portugál tréner is érdekelt volt Kagawa megszerzésében, amikor a játékos a Borussia Dortmundnál játszott, de Mesut Özil és a többi kreatív játékos miatt nem hozhatta nyélbe az üzletet. Azonban a SportsDirect News értesülései szerint Mourinho ismét ajánlatot tenne Kagawáért, annak ellenére, hogy jelenleg is több kreatív játékos van a csapatában. Ám vannak olyan futballisták, akik eddig nem nyûgozték le, mint Juan Mata és Eden Hazard, s úgy tûnik, hogy a spanyol játékmester a legesélyesebb, hogy egy csereüzlet részeként a Stamford Bridge-re csábítsa a japán irányítót.


 

Antonio Valencia és Wesley Sneijder: A SportDirect News értesülései szerint a Manchester United kész lenne csereüzlet részeként felajánlani Antonio Valenciát a Galatasaray-nak a holland játékmester játék jogáért cserébe. 

 

 

2013. 11. 20.

 

Anderson: A Fulham élénken érdeklõdik a Manchester United brazilja, Anderson iránt. A londoni csapat szeretné megerõsíteni középpályáját a januári átigazolási idõszakban. 

 

Angel di Maria: A spanyol Mundo Deportivo értesülési szerint David Moyes januárban Angel di Mariát szerezné meg. Gareth Bale érkezésével az argentín játékos kevesebb szerepet kapott a Real Madridnál, ezt kihasználva a Vörös Ördögök hajlandóak lennének 21 millió fontot fizetni érte, ám a középpályás 50 millió fontos kivásárlási árától sem riadnának vissza.

 

 

Nemanja Matic: Portugál lapok szerint a Benfica csillaga, Nemanja Matic iránt érdeklõdnek a Vörös Ördögök. A fiatal középpályást többek között a Chelsea-vel és a Napolival is szóba hozták, de a Record értesülései szerint az angol rekordbajnoknak van a legtöbb esélye leigazolni a játékost.

 

2013. 11. 18.

 

Andrea Pirlo: A The Daily Star értesülései szerint a Premier League top csapatai megszereznék a 34 éves olasz szupersztárt. A fent említett média szerint olyan együttesekrõl van szó, mint a Manchester United, Chelsea, Arsenal és a Tottenham Hotspur, hiszen a veterán középpályás szerzõdése a nyár folyamán lejár a Juventusnál.

 

Martin Hinteregger: A 21 éves középhátvéd iránt, aki jelenleg a Red Bull Salzburg futballistája, olyan együttesek érdeklõdnek, mint a Manchester United, Arsenal vagy Lazio. A játékosnak 2018-ig szóló szerzõdése van és piaci értékét 2 millió fontra becsülik.

 

 

Kelechi Iheanacho: A Vörös Ördögök is csatlakoztak azon klubokhoz, akik soraik közt akarják tudni a nigériai csodagyereket. Az angol bajnokhoz hasonlóan az Arsenal együttese is felfigyelt az U17-es világbajnokságon feltûnt csatárra, ahol a 17 éves támadó nyerte az Aranylabdát, mint a torna legjobb játékosa, miután 7 mérkõzésen 6 gólt lõtt. 

 

Iheanacho a következõket mondta: "Az álmom, hogy Angliában játszhassak."


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!