Átigazolási Center - 2013. nov. 25 - dec. 1

Újabb játékos érkezhet Dortmundból.


2013. 11. 29.

 

Marco Reus: David Moyes elküldte segítõit, Steve Roundot és Jimmy Lumsdent a Borussia Dortmund kedd esti BL-meccsére, hogy figyeljék meg Marco Reus-t. A The Times szerint Manchester United ajánlatot készül tenni a német játékosért januárban. Shinji Kagawát nem tervezi a United belevonni az üzletbe.

 

Nani: A Goal.com értesülései szerint Serie A bajnoka kész lenne az idény második felére kölcsönvenni a Manchester United szélsõjét, aki mindössze 3 Premier League találkozón szerepelt ebben a szezonban. A Juventus kész lenne állni a 27 éves játékos 95 000 fontos heti fizetését erre az idõszakra, a szezon végén pedig szerzõdtetnék is a portugál válogatott futballistát.

 

2013. 11. 27.

 

Wilfried Zaha: A The Daily Mail értesülései szerint Wilfried Zahának lehetõsége lesz a kölcsönben a Crystal Palace együttéhez menni, amellyel a fiatal szélsõ több esélye lenne a fejlõdésre.

 

Koke: A Daily Star információi szerint a Manchester United és a Liverpool is felveszi a versenyt az olasz AC Milannal, akik az Atletico Madrid 21 éves középpályását, Kokét szeretnék leigazolni.

 

Everton Riberio: A Clubcall értesülései szerint a Cruzeiro középpályása iránt élénken érdeklõdik David Moyes együttese. A 24 éves játékos 8 millió fontba kerülne az angol óriásnak. Egy interjúban a játékos megemlítette, hogy nagyszerû lenne számára, ha Angliában futballozhatna, s mindig is szimpatizált a Manchester United együttesével.

 

 

2013. 11. 25.

 

Ander Herrera: Lapértesülések szerint a Vörös Ördögök ismét ajánlatot tesznek az Athletic Bilbao középpályásáért a januári átigazolási idõszakban. A 24 éves játékost nem tudták megszerezni a nyári átigazolási idõszak utolsó napján, miután a felek nem egyeztek meg az átigazolás összegérõl. Egyes információk szerint Herrera tökéletesen beszél angolul és szívesen csatlakozna a Manchester Unitedhez.

 

 

Shinji Kagawa: A SportDirect News értesülései szerint a Tottenham megerõsítené a támadósorát. A Manchester United japán irányítója kevés lehetõséget kap csapatában, s Andre Villas-Boas ezt kihasználva szeretné a White Hart Lane-re csábítani a Dortmund egykori sztárját.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!