Átigazolási Center - 2013. december 03-08

David Moyes nagy bevásárlásra készül januárban.


2013. 12. 07.

 

Ikay Gündogan, Ander Herrera és Leighton Baines: A Telegraph értesülései szerint a Manchester Uninted nagy bevásárlást tervez a januári átigazolási ablakban. A hírek arról szólnak, hogy a Dortmund és az Athletic Bilbao középpályásai, Ikay Gündogan és Ander Herrera, illetve az Everton bal bekkje, Leighton Baines trióér akár 103 millió eurót is kifizetnének a Vörös Ördögök.

 

Anderson: Az A Bola arról számolt be, hogy az FC Porto élénken érdeklõdik egykori játékosa, Anderson iránt, aki jelenleg a Manchester United együttesének tagja. A 25 éves középpályás 2007-ben csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, de nem váltotta be a hozzáfûzõdõ reményeket az Old Traffordon. A brazil játékost iránt még a Fuham is érdeklõdik.

 

Fredy Guarin: Lapértesülések szerint olyan top klubok, mint a Manchester United, Barcelona, Chelsea és Tottenham is szeretnék csapatukban tudni az Inter játékosát, Frey Guarint. A 27 éves kolumbiai futballistát akár már a télen is megpróbálhatják szerzõdtetni.

 

 

Patrice Evra: A The Mirror arról számolt be, hogy a Monaco együttese élénken érdeklõdik a Manchester United bal bekkje, Patrice Evra iránt. 

 

 

2013. 12. 03.

 

William Carvalho: Portugál lapok szerint a Manchester United játékosmegfigyelõi Portugáliában jártak a hétvégén. A Premier League bajnoka számos alkalommal megfigyelte a Sporting Lisszabon játékosát, William Carvalhót. A fiatal középpályást 2018-ig szerzõdés köti a portugál együtteshez, a kivásárlási ára pedig közel 45 millió euró.

 

Mateo Musacchio: Õ az egyik leginkább nagyra értékelt fiatal középhátvéd Európában, így nem meglepõ, hogy élénken érdeklõdnek iránta az Old Traffordon is. A United mellett a Fiorentina is szeretné a 23 éves védõt leigazolni.

 

 

Ezequiel Garay: A januári átigazolási idõszakban a Manchester United ismét ajánlatot készül tenni a Benfica középhátvédjéért. A hírek szerint David Moyes, ahogy elõdje, Sir Alex Ferguson is, szintén a 27 éves játékosban látja Rio Ferdinand utódját, akiért a Vörös Ördögök hajlandóak lennének 17 millió fontot is fizetni a portugál együttesnek.

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!