Átigazolási Center - 2013. december 09-15

Chicharito és Guarin klubot cserélhet.


2013. 12. 13.

 

Fred Guarin és Javier Hernandez: Az Inter kihasználná a Manchester United érdeklõdését középpályásuk, Fred Guarin iránt. Az olasz klub reméli, hogy az üzlet részeként megszerezhetik a Vörös Ördögök támadóját, aki kevés játéklehetõséget kapott eddig a szezon során. A Calcionews24 értesülései szerint az Inter igazgatói, Marco Branca, Piero Ausilio és a Guarin ügynöke, Marcelo Ferreyra csütörtökön Londonban találkoztak a Manchester United és a Tottenham Hotspur képviselõivel.

 

Xabi Alonso: A The Daily Star arról számolt be, hogy a Real Madrid középpályása, Xabi Alonso szerzõdésmeghosszabítása jelenleg megrekedt. A Premier League top csapatai, mint a Manchester United, Chelsea és Liverpool ezt kihasználva szeretnék megszerezni a spanyol válogatott játékost.

 

Angel di Maria: A Real Madrid menedzsere, Carlo Ancelotti biztosítani szeretné argentín játékosát, hogy a jövõben több játéklehetõséget próbál számára teremteni, mert nem szeretné elveszíteni. A rotálásnak köszönhetõen di Maria gyakran ideges a kevés játékperc miatt. A szélsõ még nem nyilatkozott az ügyben, de a Bernabeu háza táján arról beszélnek, hogy elõbb-utóbb távozni fog. A Vörös Ördögök fõnöke, David Moyes már nyáron is szívesen látta volna együttesében a futballistát, viszont a januári átigazolási idõszakban ajánlatot készül tenni az argentín válogatott szélsõért.

 

 

2013. 12. 12.

 

Wayne Rooney: Az angol támadó ismét Jose Mourinho kivánságlistáján szerepel, miután a nyáron két ajánlatot is tett a játékosért, amelyet a United visszautasított. A csatár még mindig nem hosszabította meg a szerzõdését, és a brit sajtó szerint a januári átigazolási idõszakban ismét ajánlatot tesznek Wayne Rooney játék jogáért, akinek még 18 hónap van hátra a szerzõdésébõl.

 

Koke: David Moyes élõben tekintette meg az Atletico Madrid - Porto Bajnokok Ligája mérkõzést. A hírek arról szólnak, hogy a Vörös Ördögök menedzsere a 21 éves játékos, Koke miatt utazott el a spanyol fõvárosba, aki a spanyol liga egyik legígéretesebb tehetsége. Az Atletico Madrid középpályásáért akár 30 millió eurót is adnának a Old Traffordon.

 

 

2013. 12. 11.

 

Mosquito: A The Mirror értesülései szerint a fiatal brazil játékosért akár már a télen ajánlatot tehet a Manchester United és a Chelsea, mellettük a Real Madrid és a Juventus is felfigyelt a ifjú tehetségre. 

 

Stefan Velkov: A 16 éves középhátvéd alapembere a Slavia Sofia elsõ csapatának, valamint a U21-es bolgár válogatottnak is. Olyan top klubok szeretnék soraiban tudni a fiatal tehetséget, mint a Manchester United, Inter és Juventus.

 

Andrea Ranocchia: A Daily Express arról számolt be, hogy az Inter védõje fontolgatja, hogy átcsoportosítási kérelmet ad be jelenlegi klubjához. A játékost akár a januári átigazolási idõszakban megszerezné a Manchester United, Chelsea, Arsenal és a Tottenham együttese is.

 

 

2013. 12. 09.

 

Wesley Sneijder: A holland játékmester kész arra, hogy a Manchester Unitedhez igazoljon a januári átigazolási idõszakban. A Daily Mail arról számolt be, hogy Wesley Sneijder ismét a Manchester United radarján van, miután a klub egykori menedzsere, Sir Alex Ferguson is meg akarta szerezni az elmúlt évek során. Azonban idõvel csökkent az érdeklõdés iránta, és Sneijder a Galatasaray-hoz írt alá, ám az új edzõ, David Moyes is hajlandó lenne megszerezni a játékost.

 

Kurt Zouma: A Saint-Etienne fiatal középhátvédje iránt élénken érdeklõdik a Manchester United. A játékos nem régen hosszabította meg 2017-ig a szerzõdését, viszont jelenleg a világ egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon. David Moyes pedig mindenképp erõsíteni szeretné a védelem tengelyét, hiszen nem tudni, meddig számíthat Rio Ferdinand és Nemanja Vidic szolgálataira. 

 

 

Tiemoue Bakayoko: Francia lapok szerint a Manchester United és a Chelsea is szeretné soraiban látni a Rennes 19 éves középpályását. 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!