Az ifi FA-kupa különleges sorozat

Brian McClair, a United akadémiájának igazgatója szerint a Manchester United fiataljai sokkal jobban szeretnék megnyerni ezt a sorozatot, mint mást.


A klub mindig különleges affinitással áll a sorozat elé, miután a United minden más csapatnál többször nyerte meg az Ifjúsági FA-kupát. McClair elmondta, ez a sorozat lehetõsége a fiatalok számára, hogy több profi gondolkodásmódot szerezzenek maguknak.

"Imádjuk az Ifjúsági FA-t" - mondta McClair a ManUtd.com-nak. "Olyan dolog ez, amire különbözõ módon tudsz készülni, mert nyerni akarsz. Szóval a felkészülés attól függ, milyen tényezõk befolyásolják."

 


"Az U19-es UEFA Ifjúsági Liga meccsei, valamint az akadémiai bajnokik szombat reggel jó meccsek, sokat lehet készülni velük. Mindenki gyõzni akar, de a teljesítmény a legfontosabb. Mikor eljön ez a meccs, ezek a gondolatok vannak a fejedben, a játékosok jól szerepeljenek, kifejezzék magukat, de közben meg szeretnéd nyerni a meccset."

"Tehát a meccs elõtti és utáni munka kissé eltérõ. Ez ízelítõt ad nekik, milyen is az elsõ csapatban játszani, mivel arra készülnek, hogy minden találkozót megnyerjenek. Ez a sorozat ezt az ízt adja a srácoknak."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!