Átigazolási Center - December 16-22.

Sneijder és Kovacic érkezhet januárban?


2013. december 22.

 

Wesley Sneijder: a holland játékos szeretne már a télen a Manchester Unitedhez csatlakozni, és ezért még fizetési igényébõl is engedne. A 29 éves támadó középpályás kissé frusztráltnak érzi magát a Galatasaray-nál, ám szívesen játszana Manchesterben. (Mirror)

Wayne Rooney: a Real Madrid figyeli, miként alakul a csatár szerzõdése jelenlegi klubjánál, ugyanis amennyiben nem hosszabbít Rooney a Manchesterrel, a királyi gárda megpróbálná leigazolni õt. A Barcelona szintén érdeklõdik Rooney iránt. (The Sun)

Alex Büttner: az AS Roma és a Genoa is kölcsönvenné a United 24 éves bal bekkjét, amit jelenlegi klubja sokkal inkább eladni, mint kölcsönadna. (Mirror)

Mateo Kovacic: a 19 éves fiatal játékost Európa egyik legígéretesebb középpályásának tartják, aki jelenleg az Inter csapatánál szerepel. A United már azelõtt szerette volna megszerezni õt, hogy a Dinamo Zágrábtól a milánói klubhoz került volna, és a hírek szerint David Moyes megpróbálná januárban elcsábítani, amire jelenlegi klubja hajlik is, feltéve ha 15 millió font körüli ajánlatot kap. (caughtoffside.com)
 

 

 

 

2013. december 18.

Stefano Denswil: a 20 éves középsõ védõ ebben a szezonban megszilárdította helyét az Ajax kezdõjében és Hollandia egyik legnagyobb ígéretének tartják õt. A Manchester United a hírek szerint januárban már le is csapna a fiatal játékosra. (Mirror)

 


Alex Sandro: David Moyes korábban megtekintette a Porto és az Atletico Madrid csapatai között lejátszott BL-meccset, ahol egyes információk szerint a portugál csapat brazil bal bekkjét is figyelte. Sõt, mivel az Everton nem nagyon szeretne megválni Leighton Baines-tõl, a United menedzsere akár már januárban ajánlatott tenne a 22 éves védõért. (Mirror)

Wilfried Zaha: David Moyes megerõsítette, egyelõre nem kereste meg õt senki azzal, hogy kölcsönvenné a fiatal szélsõt, a skót menedzser azonban nem tartja kizártnak, hogy Zahát a több játéklehetõség érdekében januárban kölcsönadja fél évre. (MEN)

 

 

 

2013. december 17.

 

Dorin Rotariu: a The Sun információi szerint David Moyes januárban szeretné leigazolni a Dinamo Bukarest 18 esztendõs szélsõjét, aki ebben az idényben remekel jelenlegi klubjában.

Cristian Zapata: az AC Milan 27 éves védõjét állítólag hetek óta figyeli a United, a játékos azonban nem foglalkozik ezzel és elmondása szerint remekül érzi magát Milánóban, nem tervezi a váltást.

Blaise Matuidi: a 26 éves középpályás jelenlegi szerzõdése a szezon végén lejár a PSG-nél, így ingyen igazlhatóvá válna, amit a klubja szeretne elkerülni és megválna tõle januárban. A Uniteden kívül a Chelsea és a Tottenham is erõsen érdeklõdik Matuidi iránt. (TuttoMercato)

Nani: a Juventus komoly ajánlattal próbálná megszerezni a United szélsõjét, hiszen 20 millió fontot és Mirko Vucinic játékjogát is odaadnák a portugál játékosért cserébe. (Le 10 Sport)
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!