U18: Blackburn 3-1 United

A Manchester United U18-as csapata sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a bajnokságban, pedig Demetri Mitchell révén még a Vörös Ördögök vezettek a Rovers otthonában.


A találkozó hasonlóan alakult, mint a Liverpool ellen, a vendégek a félidõben vezettek, ám végül a második játékrészben három gólt kaptak.

Az elsõ említésre méltó esemény a manchesteriek elõtt adódott, Ryan McConnell és Devonte Redmond remek játéka után Mitchell elõtt adódott nagy lehetõség, de lövése a kapufán csattant.Mivel sem James Wilson, sem Ashley Fletcher nem volt a keretben, így Mitchell játszott csatár, aki a szünet elõtt megszerezte a vezetést, amely után még Dean Hendersonnak kelleet hatalmasat védenie a másik kapunál Brice Wassi lehetõségénél.

A fordulás után felszívta magát a hazai gárda és két percen belül egyenlíteni is tudott Dean Rittenberg révén. Egy órányi játék után Jordan Preston távoli kísérlete jutott a kapuba,amivel már a Blackburnnél volt az elõny.

A manchesteriek próbáltak egyenlíteni de Jordan Thompson lövése centikkel elkerülte a kaput, ez volt a legnagyobb helyzete a vendégeknek, majd tíz perccel a meccs vége elõtt a csereként pályára lépõ Modou Cham hazai labdavesztés után 16 méterrõl lõtt a hálóba.


U18 Premier League
Blackburn Rovers 3-1 Manchester United
Brockhall Village

United: Henderson - Evans, McConnell, Borthwick-Jackson, Barber(Ioannou 80.) - Harrop, Goss, Willock, Redmond, Thompson(Riley 75.) - Mitchell(Rashford 80.)
Pad: O.Byrne

Gólszerzõ: Rittenberg 47', Preston 61', Cham 80' illetve Mitchell 45'

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!