Átigazolási Center - December 23-29.

Lallana is a kiszemeltek között.


2013. december 26.

 

Koke: David Moyes is megnézte már a játékost korábban és a hírek szerint amilyen hamar csak lehet, ajánlatot készül tenni érte. Az ajánlat 30 millió fontról szól. (Mirror)

 

Adam Lallana: a United 15 millió font körüli ajánlatot készül tenni a Southamptonnak a 25 éves szélsõért. (Star Sport)

 

 

 

 

2013. december 25.

 

Alessio Cerci: a talkSPORT információi szerint a Torino szélsõje szívesen igazolna a Manchester Unitedhez, ugyanis szeretne a Bajnokok Ligájában játszani. A 26 éves játékos kiváló formában van idén, 16 bajnokija alatt 9 gólt szerzett, valamint 7 gólpasszt is kiosztott.

 

Everton Ribeiro: a 24 éves irányítót tavaly a brazil bajnokság legjobb mezõnyjátékosának választották meg és remek teljesítménye több európai élcsapat érdeklõdését is felkeltette. A Manchester United mellett a spanyol Real Madrid is szeretné leigazolni õt, de a játékos elutasítaná a királyi gárdát és az Old Traffordot választaná. Hírek szerint kb. 8-12 millió fontot kellene kifizetni érte. (sportsvibe.co.uk)

 

Julian Draxler: a The Sun szerint David Moyes januárban 25 millió fontos ajánlatot tesz a Schalkénak. a 20 éves középpályás 133-szor szerepelt a német klubnál, ezalatt 26 gólig jutott és már tízszeres német válogatottnak mondhatja el magát.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!