Átigazolási Center 2013.december 30. - 2014. január 5.

Zaha a Cardiff-nál köthet ki, Alonso, Koke, Coentrao a célkeresztben?


2014. január 5.

 

Fabio Coentrao: miután a nyáron lecsúszott a United a 25 éves bal bekkrõl, januárban akár meg is szerezheti - ezúttal nem kölcsön, hanem végleg. A játékos jelenlegi klubja, a Real Madrid ugyanis "beárazta" Coentraót, akit 12 millió font ellenében azonnal elengednének. (Mirror)

 

Xabi Alonso: a Daily Star arról írt, hogy számos angol klub - többek között a United, a City és a Chelsea - szeretné megszerezni a 32 éves középpályást. A játékos szerzõdése a szezon végén lejár, akkor ingyen igazolhatóvá válna, de a hírek szerint már januárban lecsapnának rá néhányan, köztük a Manchester United is. 

 

Wilfried Zaha: Ole Gunnar Solskjaer elsõ igazolása a United fiatal szélsõje lehet, akit kölcsönvenne a Cardiff a szezon végéig. A hírek szerint a Newcastle és a Palace is verseng Zaháért, ám a Cardiff hajlandó lenne a játékos bérének 100%-át is fizetni a szezon hátralévõ részében, ezzel pedig könnyen beelõzheti a riválisokat a játékos aláírásáért folyó harcban. (Mirror)

 

Gökhan Inler: David Moyes szeretné leigazolni a Napoli 29 éves középpályását, akit korábban a Manchester City és az Arsenal is megkörnyékezett. (Infoticker.ch)

 

 

Koke: a Mirror úgy tudja, a Vörös Ördögök már elküldték emberüket az Atletico Madridhoz, hogy megbeszéljék a fiatal támadó leigazolásának részleteit.

 

Richardo Rodriguez: a United és a Chelsea harcol a Wolfsburg 21 éves bal bekkjéért. A német klub elnöke azonban elmondta, a szezon közben nem szívesen válnának meg a játékostól, de a világbajnokság után, amennyiben megfelelõ ajánlatot kapnak érte, akár létre is jöhet egy üzlet. (ibtimes.co.uk)

 

 

2014. január 3.

 

Marco Reus: Az ESPN információ szerint Reus ragaszkodik ahhoz, hogy maradni akar a Dortmundban és kizárja annak lehetõségét, hogy csatlakozna a Manchester Unitedhez a januári átigazolási idõszakban.

 

Leighton Baines: A Everton 25 millió fontos árcédulát ragasztott Leighton Baines-re, hogy kivédjék a Manchester United érdeklõdését.

 

Rio Ferdinand: David Moyes állítása szerint Rio Ferdinand még mindig a klub terveiben szerepel. Az angol középhátvéd iránt több együttes is érdeklõdik.

 

 

2014. január 2.

 

Arturo Vidal: A chilei középpályás kijelentette, hogy maradni szeretne Torinóban, ennek ellenére a United megpróbálja megszerezni. A francia Le 10 Sport szerint rendkívül kedvezõ fizetési feltételek mellett akár meg is gondolhatja magát a Juventus középpályása a váltásról.

 

Remy Cabella: A Daily Mail értesülései szerint a Newcastle és a Manchester United is megszerezné a Montpellier játékosát. A 23 éves játékos a francia bajnokság egyik legkreatívabb futballistája.

 

Juan Mata: David Moyes szívesen látná csapatában a Chelsea kegyvesztett irányítóját, Juan Matát.

 

 

 

2013. december 31.

 

Leighton Baines: annak ellenére, hogy Roberto Martinez kizártnak tartja a védõ távozását, David Moyes 16 millió fontos ajánlatot készül tenni érte. (Mirror)

 

Luke Shaw: amennyiben a Baines-üzlet nem sikerülne, a Manchester United menedzsere 20 milliós ajánlattal bombázná a Southamptont, hogy megszerezze egyik legnagyobb ígéretüket. (Telegraph)

 

 

 

2013. december 30.

 

Koke: az Inside Spanish Football értesülései szerint az Atletico Madrid és a Manchester United megállapodott egymással a fiatal középpályásról, aki így januárban az Old Traffordra költözik. Az angol bajnok 36 millió eurót (30 millió font) fizet a játékosért.

 

Robert Muric: a 17 éves szélsõ édesapja állítása szerint szinte biztos, hogy fia januárban elhagyja a Dinamo Kijevet. A Juventus, a Monaco, az Arsenal és a PSG is szeretné megszerezni a horvát tehetséget, azonban jól informált lapok szerint a Manchester United a befutó. (24sata.hr)

 

Nick Powell: a Mirror arról számolt be, hogy David Moyes szeretné, ha Powell Premier League csapatnál folytatná fejlõdését, ennek érdekében lépéseket is tett, így a játékos közel áll ahhoz, hogy a szezon második felét a Hull City-nél töltse.

 

Fabio Coentrao: a Real Madrid szeretné télen eladni a portugál bal bekket, akit a Vörös Ördögök nyáron majdnem megszereztek. A hírek szerint akár az Old Traffordon is kiköthet a 25 éves játékos, akit a Juventus is figyel. (El Mundo Deportivo)

 

Ross Barkley: a Manchester Evening News szerint David Moyes elsõ számú célpontja az Everton támadója. A United menedzsere reméli, 50 milliós ajánlatnak nem tud majd ellenállni korábbi csapata.

 

 

Alexander Büttner: a védõ ügynöke korábban megerõsítette, hogy az As Roma és a Genoa is szeretné kölcsönvenni a 24 éves játékost, akiért a Tottenham is bejelentkezett. A londoniak állítólag már ajánlatot is tettek Büttnerért, akit a szezon végéig kölcsönvennének. (gelderlander.nl)

 

Nani: a Juventus továbbra sem tett le arról, hogy megszerezze a portugál szélsõt, akit a Vörös Ördögök 22 millió euró ellenében elengednének. (football-italia.net)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!