Átigazolási Center - Január 6-12.

Coentrao a jövõ héten érkezhet - de csak kölcsön.


2014.január 12.

 

Fabio Coentrao: egyre több lap arról számol be, hogy a portugál védõ a jövõ héten az Old Traffordra kerül, azonban a Real Madrid egyelõre nem eladja, csupán kölcsönadja a játékost. (Telegraph)

 

Anderson: a Daily Mail szerint a Fiorentina közel áll ahhoz, hogy a szezon maradék részére kölcsönvegye a brazil középpályást.

 

Ever Banega: a Valencia középpályása távozna csapatától, a Vörös Ördögök pedig lecsapnának az argentín játékosra. A hírek szerint a United 12-13 millió fontért meg is szerezhetné a 25 éves középpályást. (Mirror)

 

Larnell Cole: Rene Meulensteen, a Fulham menedzsere jól ismeri a fiatal szélsõt, akit a hírek szerint a jövõ héten meg is próbál megvenni a Unitedtõl. (Sunday People)

 

 

2014. január 11.

 

Ilkay Gündogan: David Moyes kész 24 milliós ajánlatot tenni a Dortmund középpályásáért, akit az Arsenallal, Chelsea-vel, Real Madriddal és a Barcelonával is szóba hoztak. (Mirror)

 

Ricardo Alvarez: a United kész Nanit is odaadni a 25 éves középpályásért az Internek. Alvarez a Serie A idei szezonjának egyik legeredményesebbje asszisztok terén. (Sports Direct News)

 

 

Fabio: a Daily Mail értesülései szerint a brazil védõ a Cardiff City-hez kerülhet kölcsönben, akárcsak csapattársa, Wilfried Zaha.

 

Ezequiel Garay: a portugál A Bola arról számolt be, hogy a manchesteriek a nyáron 8 millió font körüli összeg ellenében leigazolják a 27 éves védõt.

 

 

2014. január 9.

 

Claudio Marchisio: brit és olasz lapok szerint a Manchester United 20 millió fontos ajánlatot tett a Juventus középpályásáért, aki ebben az évben kevesebb játéklehetõséget kap. (Daily Express)

 

Eliaquim Mangala, Fabio Coentrao: Goncalo Lopes portugál újságíró szerint a Vörös Ördögök a héten megbeszélést folytatnak Manchesterben Jorge Mendes játékosügynökkel annak érdekében, hogy a United januárban le tudja igazolni a két játékost. Mendes számos ügyfele - Cristiano Ronaldo, Nani, Bebe, Anderson - megfordult az Old Traffordon.

 

Dede: a Vörös Ördögök szeretném megszerezni a Cruzeiro 25 éves védõjét, akiért körülbelül 12 millió fontot kellene fizetniük. (sambafoot.com)

 

 

Joao Moutinho: David Moyes az AS Monaco középpályását is kiszemelte. A 27 éves játékos a nyáron került a monaco csapatához, Claudio Ranieri 21,5 millió fontot fizetett érte a Portónak. (Manchester Evening News)

 

Nemanja Vidic: a Tuttosport információja szerint a Juventus nyáron megszerezné a szerb védõt, aki úügynöke szerint nem hosszabbít majd a Unitednél, így ingyen igazolhatóvá válik.

 

 

2014. január 7.

 

Ever Banega: a TuttoMercatoWeb arról számolt be, hogy a United felvette a kapcsolatot a Valenciával Banega lehetséges átigazolása miatt. A kreatív középpályást az Arsenal és a Milan is szeretné megszerezni, de a hír szerint a manchesteri bajnokcsapat áll a legközelebb a játékos megszerzéséhez.

 

Nemanja Vidic: Silvano Martina, a szerb védõ ügynöke a Radio CRC-nek nyilatkozva elmondta, jelenleg kizártnak tartja, hogy a játékos a nyáron meghosszabbítaná szerzõdését a Unitednél.

 

Miralem Pjanic: bosnyák lapok szerint a United 25 milliós ajánlatot tett az AS Roma csapatának a középpályásért. Közben olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a római klub közel áll Radja Nainggolan megszerzéséhez, amivel Pjanic elõtt megnyílhatna az ajtó és átigazolhatna az Old Traffordra.

 

 

 

2014. január 6.

 

Fabio Coentrao: ellentmondásos hírek jelentek meg a bal bekkrõl. Míg a Guardianon arról lehetett olvasni, hogy Carlo Ancelotti januárban semmilyen játékosmozgás nem lesz a királyi gárdánál, addig az AS spanyol lap egyik újságírója úgy tudja, a United már mindenben megegyezett a Reallal és 12 millió font ellenében klubot válthat a portugál.

 

Remy Cabella: a hírek szerint a Vörös Ördögök figyelik a 23 éves támadót, akinek állítólag 100 milliós kivásárlási ára van. A Montpellier elnöke, Laurent Nicollin elmondta, a Newcastle már tett ajánlatot, a manchesteriek még nem. (Mirror)

 

 

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!