Átigazolási Center - Január 13-19.

Újabb nevekkel hozta össze a média a Unitedet.


2014. január 19.

Alberto Moreno: a Mirror arról számolt be, hogy a Sevilla 21 éves bal bekkje lett David Moyes elsõ számú kiszemeltje, miután Leighton Baines várhatóan hosszabbítani fog az Evertonnal. Moreno árát 18 millió fontra becsülik.

 

Edinson Cavani: a Sunday People szerint amennyiben Wayne Rooney a nyáron távozna, a United szeretné megszerezni helyette Cavanit. Az uruguay-i támadó csalódott a francia bajnokság színvonalában és szívesen váltana. A manchesterieknek körülbelül 55 millió fontot kellene fizetniük a játékosért. 

 

 

Saul Niguez: a United is harcba szállt a 20 éves középpályásért, akit az Atletico Madrid õsszel kölcsönadott a Rayo Vallecanonak. A nagy ígéretnek tartottt fiatalt Arsene Wenger is nagyon csábítja, de a Chelsea és a United is beszállt a harcba és készek 20 millió fontot is megadni érte.

 

 

2014. január 16.

Ilkay Gündogan: a német Bild szerint mind a Manchester United, mind pedig a Real Madrid ajánlatot tett a Borussia Dortmund középpályásáért, aki nem zárkózott el egy esetleges klubváltástól sem.

 

Marek Hamsik: a Daily Star arról írt, David Moyes kiszemeltjei között szerepel a Napoli játékosa is.

 

Yuto Nagatomo: a United szeretné leigazolni az Inter 27 éves bal bekkjét. A japán védõ idén 18 bajnokin szerepelt, ami alatt 5 gólig és 3 gólpasszig jutott. (Daily Mail)

 

Adam Lallana: a Givemesport arról számolt be, a Sky Bet szerint immár a Vörös Ördögök a legesélyesebbek arra, hogy januárban megszerezzék a Southampton angol válogatott szélsõjét.

 

Everton Ribeiro: a játékos ügynöke elmondta, a Cruzerio elutasított egy 10 millió fontos ajánlatot, amit egy meg nem nevezett angol klub tett a 24 éves irányítóért. Ribeirót sokszor szóba hozták az utóbbi hetek alatt a Manchester Uniteddel, de nem biztos, hogy a bajnok tett ajánlatot érte. (Lancenet)

 

Leighton Baines: az angol bekk várhatóan hosszabbít az Evertonnal, így Moyes semmiképp nem próbálja januárban megszerezni õt. (Mirror)

 

Vito Mannone: mivel Anders Lindegaardért erõsen érdeklõdik a Borussia Mönchengladbach és lehet, hogy a dán távozik, helyére a Sunderland kapusát nézte ki a manchesteri alakulat. (Mirror)

 

 

Ezequiel Garay: az O Jogo szerint a védõ kész elutasítani a Zenit ajánlatát, mivel a United továbbra is érdeklõdik iránta és inkább az angol bajnokhoz igazolna a 25 millió fontra taksált Garay, akit egyes információk szerint kb. 8 millió fontért megszerezhetne a manchesteri klub.

 

Ravel Morrison: miután a West ham elutasította a Fulham ajánlatát, David Moyes elõtt nyitva a kapu, hogy visszavásárolja a Unitedben nevelkedett Morrisont, akiért 10 millió fontot kellene fizetnie, ugyanis ennyi a játékos kivásárlási ára. (MEN)

 

 

2014. január 14.

 

Anderson: Fabrizio Romano olasz újságíró szerint a Fiorentina és a United megegyezett egymással, így a szezon végéig Anderson az olasz klubhoz kerül kölcsönszerzõdéssel. A Fiorentina a szezon végén 6,5 millió euróért megveheti a brazilt.

 

Juan Mata: a Manchester United szeretné megszerezni a Chelsea-nél hanyagolt játékmestert. A Vörös Ördögök 32 millió eurós ajánlatot tennének Matáért. (Mirror)

 

 

Nemanja Vidic: a Galatasaray szeretné megszerezni a szerb védõt, akinek heti 150 ezer fontos bért adnának, David Moyes azonban szeretné meghosszabbítani a csapatkapitánya szerzõdését újabb 1 évvel. (Daily Mail)

 

Nani: több klub nevével is szóba hozták a portugál szélsõt, aki januárban kölcsönbe kerülhet. A Sportingot és a Fulhamet is megemlítik, mint lehetséges célállomást.

 

Ander Herrera: a spanyol AS szerint a Manchester United továbbra is figyeli a fiatal középpályást, kinek kivásárlási ára jelenleg 36 millió euró, de ez július 1-tõl már 41 millió euró lesz.

 
Paul Pogba: több lap arról írt, hogy a United visszavásárolná a fiatal középpályást.


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!