Az idõ eldönti Mourinhonak igaza van-e Rooney-ügyben

David Moyes könnyedén vette Jose Mourinho azon kijelentését, miszerint a Manchester United eladhatja Wayne Rooney-t a nyáron.


Wayne Rooney szerzõdése 18 hónapon belül lejár az Old Traffordon, és a nyáron a Chelsea már megpróbálta leigazolni csapata csatársora megerõsítésére.

 

Mourinho még mindig dédelgeti azon álmát, hogy egy napon a londoni Kékek mezében játszhat az angol válogatott sztárja, de a Manchester United Stamford Bridge-re tett látogatását megelõzõen egy nappal megszellõztette, hogy a United "nem hazai riválisnak" adhatja el Rooney-t a következõ hónapokban.

 

"A Man United tisztává tette a nyáron, hogy nem cserélnek és adnak el játékosokat közvetlen riválisnak" - kezdte a portugál menedzser.

 

"Tiszta és egyértelmû volt a hozzáállásuk a Rooney-helyzethez. Számukra ez teljesen tiszta dolog volt. Nem cserélnek. Nem adnak el."

 

"Szerintem ezen a nyáron viszont majd megpróbálják eladni õt egy nem közvetlen riválisuknak. De egyébként a többivel kapcsolatban teljesen egyértelmûek voltak."

 

A Chelsea menedzserének véleményét tolmácsolták David Moyesnak is, aki parádésan leszerelte a szenzációra éhes újságírókat.

 

 

"Csak annyit tudok elmondani Önöknek, hogy nem értek egyet - viszont Brazíliában ott lesz!"

 

A skót menedzser kihagyta a felhívást keringõre kollégája idõzítésének kritizálására, amiért kicsivel több mint 24 órával csapataik mérkõzése elõtt állt elõ ezzel a sztorival.

 

"Mindenkinek megvan a maga stílusa. Nem kívánok más menedzserekrõl és klubokról beszélni, és nem kívánok más klubok játékosairól se nyilatkozni" - tette hozzá.

 

"Nem tudom megmondani milyen motiváció áll emögött, de majd az idõ választ ad Wayne kapcsán. A klub majd megbirkózik ezzel - nem kérdés, hogy megfogják tenni azt, amit majd kell ebben az ügyben!"


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!