Jones továbbra is optimista

Phil Jones a Chelsea elleni 3-1-es kudarc után is pozitív marad.


 Miután néhány hetet térdsérülés miatt kihagyott, vasárnap visszakerült a csapatba és a középpályán kapott lehetõséget, Jones adta a gólpasszt Hernandeznek a Vörös Ördögök szépítõ találata elõtt, amivel reményt kaptak a késõi feltámadásra.

 

Azonban Samuel Eto'o mesterhármasa jelentette Chelsea-elõny túl soknak bizonyult, ám a 21 éves játékos szerint csapattársaival együtt abból kell erõt meríteniük, amit a találkozó elején mutattak mindaddig, míg a kameruni csatár megkattanó lövésével nem megérdemelt vezetéshez jutott a hazai gárda.

 

"Nem hiszem, hogy messze lennénk a tabella élén álló csapatoktól" - mondta Jones a ManUtd.com-nak. "Nézd meg az elsõ félidei teljesítményünket, a két bekapott gólt leszámítva fantasztikusak voltunk."

 

"Ha az ország legjobb 2-3 csapata között van a Chelsea, akkor azt gondolom, azt kell mondanod, hogy mi is ott vagyunk velük - ezt bizonyítja az elsõ félidei teljesítményünk. "Nem vagyunk mérföldekkel lemaradva, én mondom neked, de össze kell tartanunk, ha jobb eredményeket akarunk."

 

 

A Unitednek sokkal nagyobb esélye volt a vezetés megszerzéséhez, már a harmadik percben nagyot kellett hárítani Petr cech-nek Ashley Young lövésénél. A Vörös Ördögök azt követõen a Chelsea felé nõttek egészen Eto'o megpattanó lövéséig, mely a kapuban kötött ki, de Jones bevallotta, csapata megbünhõdött azokért a védelmi hibákért, melyek lehetõvé tették, hogy a Mallorca, Inter Milan, Barcelona and Anzhi Makhachkala korábbi sztárja a szünet elõtt és után közvetlenül megszerezhesse második és harmadik góljait is.

 

"Nagyon jól kezdtünk" - mondta. "Az elsõ 30 percben félelmetesek voltunk. Pontosan úgy kezdtünk, ahogy korábban megbeszéltük. A Chelsea nem tudott kijönni saját térfelérõl sem és teljesen domináltuk a meccset a kezdõ sípszótól. Csak nem sikerült gólt szereznünk, ami pedig kellett volna."

 

"Aztán egy kis szerencsével gólt szereztek, aztán még katunk hanyag megoldások után. Soha nem segít, ha félidõ elõtt kapsz egy gólt. Most vissza kell vágnunk, fontos meccsünk lesz szerdán."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!