Átigazolási Center - Január 20-26.

Kroos a legújabb kiszemelt?


2014.január 25.


Luke Shaw: angol sajtó szerint a Manchester United 22,5 millió fontos ajánlatot készül tenni a Southampton bekkjéért. A 18 éves védõ hazájában a legnagyobb ígéretnek számít korosztályában és már 49 mérkõzésen szerepelt a Soton elsõ csapatánál.

 

Rio Ferdinand: a Mirrorban megjelent hír szerint a United védõje a szezon végén kész arra, hogy távozzon az Old Traffordról és az MLS-ben szereplõ LA Galaxy-hoz igazoljon.

 

Toni Kroos: David Moyes talán még januárban megpróbálja megszerezni a Bayern középpályását, akiért kész 25 millió fontot adni. Egyes szakértõk szerint az üzlet megköttetésére nyáron sokkal nagyobb az esély, bár mivel Kroos jelenlegi szerzõdése 2015-ben lejár, mindenképp kevesebbet kapna érte a német bajnok nyáron, mint januárban. (Daily Mail)

 

 

 

2014. január 24.

 

Juan Mata: számos angol lap beszámolója szerint a spanyol játékos a mai napon aláír a Manchester Unitedhez. Eközben az ESPN szerint Matát az Atletico Madrid és a PSG is meg akarta szerezni, de a játékos a Unitedhez kívánt igazolni.

 

Javier Hernandez: a mexikói csatár többet szeretne játszani, ezért távozna a Vörös Ördögöktõl. Egyes információk szerint a Lazio szeretné megszerezni Chicharitót. (Mirror)

 

Fredy Guarín: Michael Carrick sérülése csak növeli Moyes azon szándékát, hogy még januárban újabb középpályással erõsítsen. A United egyik kiszemeltje az Inter játékosa, aki megszerzéséért még Hernandezt is bevenné az üzletbe a manchesteri klub. (Telegraph)

 

 

Ilkay Gündogan: a középpályás követheti majd Matát a leigazoltak sorában. Egyes információk szerint a középpályásért Shinji Kagawa játékjoga plusz néhány millió font elég lehet a Dortmundnak.

 

Nani: a Juventus kész friss ajánlatot tenni most januárban a portugál szélsõért. A Sun szerint az olaszok 9,6 millió fontot kínálnak a játékosért.

 

Wilfried Zaha: egyre biztosabb, hogy a Cardiff a szezon végéig kölcsönveszi Wilfried Zahát. Akár már a mai napon hivatalossá válhat az üzlet. (Goal.com)

 

 

2014. január 22.

 

Arturo Vidal: az ESPN-nél dolgozó Miguel Delaney szerint a United a nyáron megszerezheti a Juventus középpályását, amihez nagy segítséget nyújthat az, hogy Vidal jelenleg nagyon alacsony bért kap az olaszoktól, míg a United sokkal magasabb fizetéssel csábítja az Old Traffordra. Delaney általában igen megbízható United hírekkel kapcsolatban.

 

Yohan Cabaye: a Mirror szerint miután Juan Matát sikerül megszereznie Moyes-nak, azonnal 20 milliós ajánlatot tesz a Newcastle középpályásáért is.

 

Fabio: a Freiburg szeretné a szezon végéig kölcsönvenni a brazil bekket, akit a United kész elengedni a német klubhoz. (Daily Mail)

 

Wayne Rooney: a Real Madrid a nyáron megszerezné a csatárt, akiért 25 millió fontot adnának. a királyi gárda mindenképp csatárt igazolna és Rooney mellett Agüero és Falcao is a kiszemeltek között szerepel. Az angol csatár nem hosszabbította meg jelenlegi szerzõdését a bajnokkal, amely a következõ szezon végén lejár.

 

Patrick Herrmann: David Moyes pénteken Németországba látogat, hogy saját szemével nézze meg a Borussia Mönchengladback fiatal szélsõjét. A jobb szélen játszó játékos a német foci nagy ígéretének számít és a hírek szerint 17-20 millió fontért cserébe megszerezhetõ lenne. Herrmann ebben a szezonban 17 meccsen szerepelt, ezalatt 3 gólt szerzett és 5 gólpasszt osztott ki. (Telegraph)

 

 

Nicolas Gaitan: a játékos saját maga nyilatkozott arról, ha körülbelül olyan ajánlat érkezne rá, mint amit Maticért letett a Chelsea az asztalra, könnyen lehet, hogy klubot váltana. Egyes hírek szerint a Manchester United kész lenne leigazolni az argentin szélsõt, kinek jelenlegi szerzõdése 2016-ig szól. (Express)

 

 

2014. január 21.

 

Dante: a Bayern München védõje a Fox Sport Brasilnak arról beszélt, hogy akár már januárban a Manchester United játékosa lehet. A játékos errõl beszélt: "Még nem vagyok a Manchester United játékosa. Továbbra is a Bayern játékosa vagyok és köszönöm a United érdeklõdését. A hónap vége elõtt eldõl a jövõm." Mindez azonban könnyen lehet, hogy csak a média által keltett hullám, hiszen a játékos jelenleg is tárgyalást folytat a müncheni klubbal szerzõdésének meghosszabbításáról és lehetséges, hogy csupán ennek eredményes lezárására utalt.

 

Juan Mata: ellentmondásos hírek láttak napvilágot tegnap este a Chelsea középpályásáról. Míg a Telegraph után számos lap sorozatban arról számolt be, hogy a United közel áll a spanyol játékos megszerzéséhez, miután a Chelsea-vel megegyeztek 37 millió fontos árban, a MirrorSport meg nem nevezett manchesteri informátorra hivatkozva azt állította, a Vörös Ördögök nem tettek ajánlatot Matáért.

 

 

Hernanes: a brit sajtóban megjelent hírek szerint a United a Lazio irányítóját szeretné megszerezni, akiért klubja minimum 20 millió eurót kér.
 
Domanico Berardi: a TMW arról írt, hogy a United kész 23 millió eurós ajánlatot tenni és felvették a kapcsolatot a Sassulo elnökével. Azonban az üzlet bonyolult, hiszen a támadó játékjogának egy része a Juventus kezében van.
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!