Átigazolási Center - 2014.január 27-31.

Kölcsönvenné az Inter Nanit.


2014. január 30.

 

Nani: az Inter kölcsövenné a Unitednél keveset játszó portugál szélsõt. Nani jelenleg combizomsérüléssel küzd, azonban amikor egészséges volt, akkor sem játszott rendszeresen a Vörös Ördögök csapatában annak ellenére, hogy a szezon elején írta alá új, ötéves szerzõdését. (Daily Mail)

 

Toni Kroos: egyre több pletyka olvasható a középpályás klubváltásáról, melyeket csak erõsített az az incidens, mely tegnap történt, miután Guardiola lecserélte õt a Stuttgart elleni mérkõzésen, Kroos ugyanis dühösen a pad felé dobta kesztyûjét lecserélése után. A német játékost az utóbbi hetekben többször szóba hozták a Uniteddel, elõzõ pénteken David Moyes tárgyalt is ügynökével, ráadásul a München menedzsere sem zárta ki a távozást.

 

 

2014.január 29.


Kasper Schmeichel: a United 4 millió fontot ajánlana a Leicester City-nek korábbi legendájának fiáért, akit a Milan is vinne. (Metro)

 

 

Luke Shaw: a Southampton védõje kész elutasítani a Manchester United ajánlatát, hogy a Chelsea-hez igazolhasson, amennyiben a londoniak ajánlatot tesznek érte. (Mirror)

 

Toni Kroos: a Bayern München menedzsere, Pep Guardiola nem tartja kizártnak azt, hogy a középpályás távozni fog a csapatától. Kroos nem hosszabbított szerzõdést a klubjával, így a jelenlegi kontraktusa 2015-ben lejár. Egyes hírek szerint a kialakult helyzet egyáltalán nem a pénzrõl szól, sokkal inkább a játékos ambícióiról, aki szívesen játszana a Manchester Unitednél. (Mirror)

 

 

2014. január 27.


Fernando: az A Bola arról számolt be, hogy David Moyes következõ igazolása a Liverpool által kiszemelt Fernando lehet. A Porto játékosát régóta szeretné megszerezni Brendan Rodgers, azonban úgy tûnik, a United lehet a befutó.

 

Adnan Januzaj: a PSG igen jelentõs ajánlattal állt el a belga tinédzserért, azonban a Manchester United elutasította azt és nem hajlandó semmilyen ajánlatot elfogadni. (Guardian)

 

Yohan Cabaye: a United kész ajánlatot tenni a Newcastle-nek a francia középpályásért. Cabaye-t a PSG is kiszemelte, ám a Szarkák visszautasították az újgazdag klub 14 millió fontos ajánlatát. Hírek szerint Cabaye értéke körülbelül 25 millió fontra taksált. (Guardian)

 

 

Wilfried Zaha: a fiatal szélsõ akár már hétfõn a Cardiffhoz kerülhet kölcsönszerzõdéssel. A walesi klub 1,5 millió fontot fizet a Vörös Ördögöknek azért, hogy a szezon maradék részét náluk töltse a játékos, valamint a fizetését is õk állják. (Daily Mail)


Fabio da Silva: a brazil védõ is a Cardiff City-hez kerülhet, de õt nem kölcsön, hanem eladja a United. Fabio szerzõdése a nyáron lejárna, így ingyen igazolhatóvá válna, az Old Traffordon pedig nem szeretnék megvárni ezt a lehetõséget. (Daily Mail)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!