Átigazolási Center - Utolsó nap

Elérkeztünk a januári átigazolási idõszak utolsó óráihoz. A ManUtdFanatics.hu, ahogyan tette ezt a nyári transzferablak végén, úgy ma is igyekszik beszámolni minden pletykáról, mely a csapatot érinti az utolsó napon.


00:15 - úgy tûnik, ennyi volt mára. Esetleg még 1-2 kölcsönüzlet bejelentése felbukkanhat a következõ órákban, valamint Tunnicliffe és Cole kerülhet a Fulhamhez.


A mai nap összegzéseként elmondható, Fabio da Silva elhagyta a klubot, a Cardiff City játékosa lett, egyelõre nem tudni, milyen összeg ellenében. Wilfried Zaha szintén a Cardiffhoz került, de csak kölcsönbe a szezon végéig. Sam Byrne és Charni Ekangamene a Carlisle-t, Tom Thorpe, Kiko Macheda és Tyler Blackett a Birmingham City-t, Will Keane a QPR-t, Tom Lawrence pedig a Yeovil Townt erõsíti ebben a szezonban. Sam Johnstone pedig egy hónapig a Doncasternél szerepelhet.

 

00:03 - Sam Johnstone egy hónapra a Doncaster Rovershez került.

 

23:54 - Will Keane a QPR-hoz igazolt a szezon végéig.

 

 

23:42 - a Fulham közel áll Ryan Tunnicliffe és Larnell Cole leigazolásához.

 

22:48 - a United elutasította a Juventus, Naniért tett ajánlatát.

 

21:45 - az utolsó órákban a Valencia megpróbálkozik kölcsönvenni Javier Hernandezt.

 

21:17 - Macheda a Birminghamhez került a szezon végéig!

 

20:05 - legújabb hír szerint Federico Macheda is a Birminghamhez kerülhet kölcsönbe.

 

19:52 - Tom Lawrence 3 hónapig a Yeovil Townhoz került kölcsönbe.

 

19:00 - már csak 5 óra van hátra. Nagy a csend a United - és más nagycsapat - körül.

 

17:15 - Thorpe után Tyler Blackett is a Birminghamhez került, szintén a szezon végéig.

 

 

16:36 - újabb fiatal került kölcsönbe. Tom Thorpe a szezon végéig Birminghamben folytatja.

 

 

16:00 - már csak 8 óra maradt. Infó Portóból: a hírek szerint a Maritimo elleni holnapi bajnokira készülõ keretben nincs ott Fernando és Nicolas Otamendi. Elõbbit a Manchester City, utóbbit a Uniteddel hozták szóba. Azonban a keretben van Mangala, akit szintén a City szeretne leigazolni Fernandoval együtt. Meg nem erõsített hírek szerint hamarosan privát gép száll le Manchesterben. Vajon a City, vagy a United köt egy üzletet még ma?

 

15:51 - Nani legújabb kérõje Clarence Seedorf és az AC Milan. Immár három olasz klub verseng a szélsõért. Vajon valamelyikük megszerzi még ma? A két milánói klub mellett a Juventus is szeretné õt.

 

15:49 - úgy tûnik, Solskjaer nem áll meg. Még Kiko Machedát is meg akarja szerezni ma.

 

15:30 - Phil Smith játékosügynök szerint Andros Townsendet nem adja el a Tottenham a Vörös Ördögöknek.

 

15:27 - Korábbi United játékosok Dimitar Berbatov átigazolása lehet érdekes, aki már a Monaco-nál van, hogy aláírjon a Fulhamtõl. John O'Shea pedig vicces kedvében volt, a sunderlandi edzõközpont elõtt megállt kocsijával és mielõtt továbbment volna, egy kamerába belekiabálta "Wes Brown a Real Madridhoz igazol".

 

15:25 - Charni Ekangamene és Sam Byrne a Carlisle Unitedhez került, a szezon végéig kölcsönszerzõdés köti õket új klubjukhoz.

 

13:50 - a Birmingham City kölcsönvenné Tom Thorpe-ot és Tyler Blackettet.

 

12:17 - Harry Redknapp megerõsítené a QPR védelmét és kölcsönvenné a United fiatalját, Michael Keane-t, aki a minap tért vissza a Derby County-tól.

 

12:00 - már csak 12 óra van hátra. Nézzünk körül a riválisoknál. A Chelsea Kurt Zoumával erõsített, akit a szezon végéig kölcsönadott a St. Etienne-nek. Az Arsenal lecsúszni látszik Draxlerrõl, a Liverpool az ukrán Konoplyankára hajt a Spursszel karöltve. A City újabb túlfizetett transzfert hozhat össze Mangala és Fernando leigazolásával, akikért 46 millió eurót adna az újgazdag klub.

Közben a Cardiff bejelentette, kölcsönvette a szezon végéig Wilfried Zahát. Hamarosan várható hivatalos hír errõl.

 

11:51 - az Inter nem tett le arról, hogy megszerezze a portugál Nanit. Az olasz klub kölcsönvenné a szélsõt, aki szívesen menne Milánóba. 

 

11:00 - már csak 13 óra a januári átigazolási idõszakból! Úgy tûnik, Guardiola nem akarja eladni Toni Kroost, ugyanis a Sportsmail újságírója arról számolt be, a menedzser kérte Rummeniggét, dolgozzanak ki egy olyan megállapodást, mely a klubnak és a játékosnak is megfelelõ, hiszen hosszú távon számol a középpályással.

 

10:02 - hat klub is leigazolná Chicharitót. A mexikói csatár ügynöke azonban elmondta, a héten tárgyalt a Uniteddel, Hernandez nem megy sehova az elkövetkezendõ fél évben, ám nem tudni, mi történhet a világbajnokság után. Német, francia és olasz klubok is érdeklõdnek Chicha iránt.

 

09:28 - kis kitekintõ. A korábban a United U21-es csapatában is játszó Jeffrey Schluppért 2,5 millió fontot ajánlott a Swansea. A Leicester City támadója több poszton is bevethetõ.

 

09:13 - a Sportsmail riportere szerint a Fulhamnek sikerül megszereznie Ryan Tunnicliffe-et. Információk szerint hároméves szerzõdést kap majd a játékos. Rene Meulensteen Tunnicliffe mellett Larnell Cole-t is kiszemelte, azonban õt nem adja a manchesteri klub.

 

08:35 - Kezdésnek íme néhány a ma reggel megjelentekbõl:

 

Andros Townsend: David Moyes még az Everton menedzsereként szerette volna kölcsönvenni a Spurs szélsõjét és a The Sun arról számolt be, hogy továbbra is érdeklõdik iránta és szeretné a Unitedhez csábítani. 

 

Kyle Walker - Nani csere: A Sports Direct News információi szerint a Spurs megszerezné magának a United portugál szélsõjét, a bajnokcsapat pedig bele is menne az üzletbe, amennyiben megegyeznének egy cserében, mely révén a Tottenham jobb bekkje a Vörös Ördögökhöz kerülne.

 

Nicolas Otamendi: a goal.com arról írt, hogy a United 12,3 millió fontos ajánlatot nyújtott be a Porto csapatának a 25 éves védõért.

 

 

Shinji Kagawa: a Sports Direct News-ban megjelent hír szerint a Leverkusen az átigazolási szezon végén megpróbálja megszerezni a japán támadót.

 

Guillermo Varela: a Torino szezon végéig kölcsönvenné a United 20 éves jobb bekkjét, aki David Moyes elsõ igazolása volt. (Daily Mail)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!