Moyes: Az érettség segíteni fog Jones-nak

David Moyes szerint, ahogy Jones folyamatosan egy top középhátvéddé fog fejlõdni, úgy egyre kevesebb sérülést fog majd összeszedni.


A sokoldalú védõ számos meccset kihagyott amióta 2011-ben a klubhoz érkezett a Blackburn Rovers-tõl, és a múlt hétvégén egy kisebb agyrázkódást is összeszedett a Stoke City ellen, ami miatt le kellett cserélni. Az angol válogatott játékosnak elég nagy balszerencséje van ezt illetõen, egyesek szerint pedig azért hajlamos könnyen sérüléseket összeszedni, mert nyíltan belemegy minden kétes szituációba.

 
"Ilyen a stílusa" - mondta Moyes. "Õ egy régi vágású játékos aki mindenbe belemegy, amiért fel is tehetjük néha a kérdést: 'Ezt miért csináltad?', ezért volt neki néhány sérülése ami miatt kihagyott egy pár mérkõzést."
 
 
"Természetesen nem szeretnénk ha ez folytatódna. Úgy gondoljuk, hogy ahogy egyre érettebb lesz, egyre jobban fogja tudni majd mérlegelni, hogy mikor kell mindent megtenni ami tõle telik, és mikor kell várnia."
 
"Az idei világbajnokság után Anglia valószínûleg Jones-szal és Chris Smallinggal fog számolni a középhátvéd párost illetõen" - folytatta Moyes. "Most a Unitedben játszanak ebben a szerepben, de idõvel szerintem az angol válogatottban is egymás mellett fognak szerepelni."
 
"Jones jól alkalmazkodik ehhez a pozícióhoz, és idõvel nagyon jó középhátvéd lesz belõle, de most úgy gondolom, hogy Õ egy remek védekezõ középpályás is, amire talán szükségünk lesz egyes meccseken."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!