Jones ugródeszkaként használná a BL-sikert

Phil Jones szerint a Manchester Unitednek ugródeszkaként kell használnia az Olympiacos ellen szerda este elért lenyûgözõ gyõzelmét, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassák ki a szezonból.


A Vörös Ördögöknek sikerült ledolgozniuk 2 gólos hátrányukat, így bejutottak a Bajnokok Ligája legjobb 8 csapata közé. Robin van Persie mesterhármasának köszönhetõen, ami kapott gól nélkül lehozott mérkõzéssel párosult, még édesebbé tette a következõ körbe való továbbjutást.

 

Azonban most vissza kell kanyarodni a Premier League felé, ugyanis szombaton a West Ham, majd 3 nappal késõbb a Manchester City elleni városi derbi következik az Old Traffordon. Phil Jones ragaszkodik ahhoz, hogy a görögök ellen mutatott jó formájuknak köszönhetõen bizakodva várják a ezeket a találkozókat.

 

"Ugródeszkaként kell használnunk [a szerda este aratott gyõzelmünket - szerk.]" - kezdte a ManUtd.comnak és a BBC Radionak. "Nem nézünk magunk mögé [a bajnokságban], és gondolunk a következõ körre [a Bajnokok Ligájában]. Fel kell készülnünk a következõ mérkõzésünkre a West Ham ellen, kimenni és megszerezni a 3 pontot."

 

 

"Fantasztikus este volt [az Olympiaco ellen], és rendkívül örülök, hogy a gyõztesként hagytuk el a pályát. Régóta esedékes volt részünkrõl egy ilyen teljesítmény és amikor szükség volt rá, megmutattuk, hogy meg tudjuk csinálni."

 

Arra a kérdésre, hogy a Bajnokok Ligája elõnyt élvez-e a bajnoksággal szemben, ahol a legjobb négybe való kerülés a cél, Jones így felelt: "Úgy gondolom, be kell bizonyítani és meg kell mutatni magunknak is, hogy képesek vagyunk a bajnokságban is odaérni. Ezután csak nagy mérkõzések következnek, el kell mennünk a West Hamhez és elhozni a három pontot. Jelenleg csak erre fókuszálunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!