Fletcher dominanciát vár csapatától

A középpályás csapata gyilkos ösztönét szeretné látni, mellyel felülkerekedhetnek az ellenfeleiken.


Darren Fletcher, a Manchester United középpályása úgy véli, csapatának el kell kezdeni dominálni a mérkõzéseken, ha sikeresek akarnak lenni ebben a szezonban.

A Chelsea elleni vasárnapi kulcsfontosságú találkozó rohamosan közeledik, a skót középpályás pedig úgy véli, a Unitednek az elejétõl a végéig uralnia kell a mérkõzést, hogy megszerezhessék a három pontot.

Wayne Rooney kihagyott büntetõjének köszönhetõen kissé idegesen ért véget a hétfõ esti, Arsenal elleni találkozó, amikor csupán egy karcsú 1-0-ás gyõzelmet arattak a Vörös Ördögök, ám ezzel is a tabella élére ugrottak.

 

 



Fletcher szerint a Unitednek újból azt a játékot kell megtalálnia, amit már a Blackburn elleni, 7-1 arányú megsemmisítéskor is mutatott és végig uralta a találkozót.

"Voltak olyan idõszakaink, amikor nagyon jól játszottunk, mégis csupán döntetlent értünk el." - mondta Darren a Daily Starnak.

"Remekül játszottunk 85 percig, majd kaptunk két gólt a végén és csak egy ponttal gazdagodtunk."

"Némely mérkõzésen pedig mi jöttünk vissza és mutattuk meg harcosságunkat és a csapat karakterét, mint a Bolton vagy az Aston villa ellen. Ezt kell tennünk elejétõl a végéig."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!