Átigazolási Center - április 15.

A talksport információja szerint a United megszerezte William Carvalhót, ám ezen hír mellett számos pletyka napvilágot látott az utóbbi 1-2 napban.


Alex Song: a goal.com-on megjelent hír szerint David Moyes 12,5 millió fontot adna a kameruni középpályásért, aki a hírek szerint távozna a Barcelonától. Az Arsenal egykori játékosát a Liverpool, az AC Milan és az Atletico Madrid is szeretné, de információk szerint a Vörös Ördögök állnak a legjobb helyen a versenyben. A Barca szeretné megkapni érte azt a 15 millió fontot, amennyiért 2012-ben leigazolta Songot az Ágyúsoktól.

 

Toni Kroos: a manchesteri klub heti 260 ezer fontos fizetéssel csábítja a Bayern München középpályását. A Guardian beszámolója szerint a Vörös Ördögök megháromszoroznák a játékos jelenlegi bérét, ha átigazolna az Old Traffordra. A 24 éves középpályás jelenlegi szerzõdése 2015 nyarán jár le, a hosszabbításra igen csekély esély van, a bajorok pedig valószínûleg nem kockáztatnák meg, hogy a következõ szezon végén ingyen távozzon tõlük Kroos. Közben a Bayern már leigazolta Sebastian Rodét az Eintracht Frankfurttól, aki szintén középpályás.

 

 

Marek Hamsik: olasz lapértesülések szerint a United 31 millió eurós - vagy 15 millió euró és Shinji Kagawa játékjoga - ajánlatot készül tenni a Napolinak a szlovák támadóért. Hamsik 297 meccsen játszott a nápolyi csapatban, ezalatt 76 gólt szerzett, ám az idei esztendõben csupán 3 bajnokin lehetett végig a pályán. (Il Mattino)

 

Edinson Cavani: idén már számtalanszor szóba hozták a Uniteddel Cavanit, akit a Manchester City és a Chelsea is szeretne leigazolni, azonban David Moyes egy komoly összeg mellé még Nanit is odaadná a párizsi klubnak a csatárért cserébe. Cavani 26 bajnokin 15 gólt szerzett a PSG színeiben a 2013/14-es szezon során annak ellenére is, hogy Zlatan Ibrahimovic miatt sokszor nem is a posztján szerepelt. (Daily Star)

 

Marco Reus: komoly mozgások lehetnek a nyáron az Old Traffordon, David Moyes pedig egyik legfõbb célpontnak azt a Reust szemelte ki, akit a Barcelona és a Real Madrid is szeretne. A Borussia Dortmund szélsõje körülbelül 35 millió fontba kerülne annak, aki megszerezné õt. (Mirror)


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!