Átigazolási Center - április 19.

Fabregast elengedi a Barca? Martinez szívesen jönne az Old Traffordra.


Cesc Fabregas: a Barcelona kész arra, hogy megfelelõ ajánlat esetén megváljon a korábbi Arsenal-játékostól. A United tavaly nyáron két ajánlatot is tett Fabregasért, akkor a katalánok nem mentek bele az üzletbe, az El Mundo Deportivo azonban úgy tudja, idén már akár elengedik a 26 éves középpályást.

 

Jackson Martinez: a Porto támadója a Vörös Ördögökhöz igazolna. Az Express-ben megjelent hír szerint a kolumbiai csatár kész visszautasítani az AS Roma ajánlatát, hogy az angol bajnokhoz igazoljon. Értesülések szerint a Porto mindenképp szeretné megkapni a 40 millió fontos kivásárlási árat a játékosért cserébe.

 

Luke Shaw: egyre nagyobb bizonyossággal írnak a lapok arról, hogy a Southampton bekkje nyáron az Old Traffordra igazol. Bár a Chelsea is verseng érte, egyre inkább úgy tûnik, a manchesteriek lesznek a befutók a játékos leigazolásában. (The Peoples Person)

 

Benjamin Mendy: David Moyes nem csak Luke Shaw-t szemelte ki a védelem szélére, hanem a Marseille bal bekkjét, a 19 esztendõs Mendy-t is, akit 5 millió font körül meg is lehetne szerezni. (Mirror)

 

 

Chris Smalling: Arsene Wenger megszerezné a United védõjét. Az Arsenal erõsítené védelmét, ezért egyik célpontja a United játékosa, akiért körülbelül 12 millió fontot kellene adnia az Ágyúsoknak. (Goal.com)

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!