Jones gyõztesen fejezné be a szezont

A Manchester United fiatal védõje, Phil Jones arra össztökélte csapattársait, stílusosan zárják az idei szezont és nyerjék meg maradék öt bajnokijukat.


Az Everton elleni, idegenben sorra kerülõ mérkõzést követõen három hazai találkozó vár a Vörös Ördögökre, mielõtt május 11-én a Southampton otthonában zárják a 2013/14-es évadot, amit Jones érzései szerint pozitívan kell befejeznie a Unitednek.

 

"Nagyon frusztráló [hogy a klub nincs versenyben idén a trófeákért], de öt meccsünk van még hátra, öt olyan meccs, amit meg akarunk nyerni - amiket meg kell nyerni" - nyilatkozta Phil az MUTV-nek. "A lehetõ legmagasabb bajnoki pozícióban akarjuk befejezni a szezont és ehhez meg kell nyernünk a hátralévõ mérkõzéseinket."

 

 

A hátvéd arra is kitért, hogy ha a Bajnokok Ligáját érõ hely elérhetetlen számukra, úgy mindenképp Európa Ligát érõ pozícióban kell végezzenek.

 

"Természetesen a Bajnokok Ligájában akarunk játszani, de valószínûleg ez jövõre nem adatik meg nekünk. Azonban az Európa Liga még mindig egy jó sorozat, törekednünk kell arra, hogy ott szerepeljünk. Bármelyik európai kupasorozat kemény, számtalan olyan klubbal, amelyek gondokat okozhatnak. Ha abban indulunk majd, meg akarjuk nyerni azt is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!