Átigazolási Center - április 24.

Shaw érkezése biztos? Nyáron jöhet Fabregas, Cavani és Messi?


Cesc Fabregas: a tavaly nyári célpont ismét a kiszemeltek között szerepel. A Guardian értesülése szerint a United 35 millió fontot adna a Barcelonának az Arsenal egykori csapatkapitányáért, akit a hírek szerint a katalán klub el is engedne.

 

Luke Shaw: a Southampton fiatal bal bekkje egyes lapok szerint szinte már biztos, hogy Manchesterbe költözik. A United 30 millió fontért veszi meg Shaw-t, aki heti 100 ezres fizetést kap.

 

Edinson Cavani: szintén a Guardian híre, miszerint a United a PSG csatárát is kiszemelte magának, akiért 54-60 millió fontot kellene fizetniük az angoloknak.

 

 

Tom Cleverley: Roberto Martinez szeretné leigazolni a United középpályását, aki Leon Osman hosszú távú utódja lehet. Az Everton 8 millió fontos ajánlattal próbálkozna a manchesterieknél a játékos megszerzése érdekében. (Liverpool Echo) Azonban nem lesz egyszerû dolga a liverpooliaknak, hiszen az Arsenal is szeretné megszerezni Clevet. Wenger a nyáron akár 70 millió fontot is elkölthet, írta a Mirror.

 

Danny Welbeck: az Everton Cleverley mellett Welbecket is leigazolná. Bár Martinez elsõsorban Romelu Lukakut szeretné végleges szerzõdéssel a klubhoz kötni, egyáltalán nem biztos, hogy a Chelsea eladja a csatárt, vagy ha igen, nem biztos, hogy az Everton lépést tud majd tartani más klubok ajánlataival. Ha elszalasztanák Lukakut, abban az esetben a Manchester United csatárát, Welbecket próbálnák megszerezni, aki várhatóan szintén nem lenne olcsó, hiszen korábbi pletykák szerint a Tottenham kész akár 20 millió fontot is adni érte. (Express)

 

Robin van Persie, Nani: a Juventus szeretné megszerezni a Vörös Ördögök két játékosát, ehhez azonban elõször el kellene adniuk Paul Pogbát. Ha sikerült értékesíteniük az egykori United-játékost, úgy mindenképp harcba szállnak Nani és van Persie leigazolása érdekében. (Gazzetta dello Sport)

 

 

Lionel Messi: a Mirror beszámolója szerint a United nyáron leigazolná a Barcelona sztárját, aki ebben a szezonban sokat bajlódott sérüléssel. A Unitednek azonban komoly összeget kellene mozgósítania Messi leigazolása érdekében, fõleg annak tudatában, hogy a városi rivális City is szeretné leigazolni az argentín zsenit.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!