Jones: Giggs maga a United

Phil Jones nem tudja mit tartogat a jövõ Ryan Giggs számára, de reméli, amíg csak teheti a Manchester United közelében marad, továbbá csapattársai nevében is köszönetet mondott David Moyesnak.


Giggs elsõ mérkõzését a Vörös Ördögök menedzsereként ragyogóan vezényelte le, és egy kényelmes 4-0-ás gyõzelmet aratott csapatával a Norwich City felett.

 
Bár a 40 éves játékos menedzseri kinevezése csak erre a szezonra szól, Jones úgy érzi, hogy az õ tapasztalataira és mentalitására továbbra is nagy szükség lesz a klubban.
 
"Bármi is történjen, biztos vagyok abban, hogy Ryan nem tudni még milyen minõsítésben, de mindenképpen a klubnál marad. Amit itt elért, az egyszerûen fenomenális" - mondta Jones.
 
"Reméljük, hogy sikerül az õ irányítása alatt jól szerepelnünk a hátralévõ néhány meccsen. Amit ezért a klubért tett az mindannyiunkat inspirál."
 
 
Közben a Daily Star arról írt, hogy Jones csapattársai nevében is megköszönte David Moyesnak az elmúlt hónapok közös munkáját, egyben visszautasította azokat a vádakat, mely szerint bojkottálták volna a skót trénerrel az együttmûködést.
 
"A srácok nevében is köszönöm David Moyesnak az elmúlt hónapok közös munkáját. Õ egy nagyon kedves ember, és mi minden jót kívánunk neki a jövõben. Sajnáljuk, hogy így alakult, de nem tudtuk azokat az eredményeket hozni, amit tõlünk elvártak, ez a mi hibánk is, de ilyen a futball."
 
A csapat legutóbbi, elsöprõ gyõzelmébõl néhányan arra a következtetésre jutottak, hogy a United legénysége nem adott bele mindent Moyes irányítása alatt.
 
"Ez soha nem fordulhat elõ. Soha nincs olyan, hogy veszíteni menjünk ki a pályára. Mi mindig gyõzni akarunk, minden játéknak úgy megyünk neki, hogy meg akarjuk nyerni. Ezért ezt a vádat kifejezetten bántónak érzem."
 
A Mirror pedig arról számolt be, Rooney ahogy tudomást szerzett Moyes menesztésérõl azonnal a menedzser irodájába sietett, de már nem találta ott Moyest, ezért telefonon mondott köszönetet volt trénerének, akinek nem kis szerepe volt abban, hogy a játékos továbbra is a Vörös Ördögök gárdáját erõsíti.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!