Jones sokkal tartozik Vidic-nek

Phil Jones elismerte, csapattársa, Nemanja Vidic nagy hatással volt pályafutására.


A csapatkapitány a nyáron távozik az Old Traffordról, a Bosman-szabály alapján az Interhez igazol, de addig még továbbra is tanítja fiatal kollégáit néhány értékes leckére.

 

Ryan Giggs ideiglenes menedzser elsõ mérkõzésén a szerb játékos Rio Ferdinanddal kezdett a védelem közepén, Jones pedig a jobb bekk poszton kapott szerepet és nagy segítséggel volt csapata számára abban, hogy kapott gól nélkül zárják a Norwich City elleni sikert.

 

Amikor az angol játékost a United Review arról kérdezte, mi volt a legnagyobb dolog, amit Nemanjától tanult, így felelt: "Úgy egyben a játékáról sokat tanultam. Kommunikációjától kezdve a passzaiig, szerelésekig, fejelésekig mindent. Nagyszerû képességei vannak."

 

"Minden edzésen tanulsz valamit tõle, még akkor is, ha nem mond semmit; csak nézed és tanulsz. Nagyon nagy hatással volt manchesteri pályafutásomra, rengeteget segített nekem. Sokkal tartozom neki és hálás vagyok mindenért, amit tett."

 

 

Jones szerint a védelem egészét tekintve a siker kulcsa a folytonosság és a kiegyensúlyozottság.

 

"Különbözõ elemekbõl áll össze" - folytatta Phil. "Kommunikáció és koncentráció fontos természetesen, de azt gondolom, mindenki egy összeszokott hátsó négyest akar leginkább. Ez a védelem minden tagjának nagy segítség és ez az, amiért nehéz volt néha ebben a szezonban, hiszen sérülések miatt nem igazán lehetett állandó védelmet kiállítani. De mindannyian csak azt akarjuk, hogy folyamatosan javuljunk védekezésben teljes csapatként."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!