Átigazolási Center - május 1.

A leendõ menedzser már le is adta kívánságlistáját?


Toni Kroos, Mats Hummels, Marco Reus: információk szerint a jövõ hét elején Louis van Gaal kinevezése hivatalossá válik, a holland pedig már megnevezte azt a három játékost, akik leigazolása a legfontosabb lenne. A három németért körülbelül 100 millió fontot kellene kiadnia a Unitednek.

 

Javier Hernandez: a mexikói csatár legújabb kérõje az Aston Villa. Paul Lambert a nyáron szeretné megszerezni a 12 millió fontra taksált Chicharitót, akit a Tottenham, az Atletico Madrid és az Inter is kiszemelt magának.


Danny Welbeck: immár a Napoli is érdeklõdik a csatár iránt. Korábban arról lehetett olvasni, hogy a 20 millió fontra értékelt támadót a Tottenham és az Everton is vinné, a Calciomercato azonban a minap arról számolt be, a Serie A-ban szereplõ nápolyi gárda is beszállt a harcba és a lehetõ leghamarabb elõállnának egy 10 millió font körüli ajánlattal, megelõzve azt, hogy a világbajnokságon elért esetleges remekléssel sokkal magasabbra emelkedne Danny ára.

 

 

Mario Balotelli: az AC Milan a nyáron szeretne túladni a balhés csatáron és megpróbálnák elcserélni a Uniteddel Robin van Persie-ért. (Express)

 

Nick Powell: Uwe Rösler, a Wigan Athletic menedzsere tegnap Carringtonban járt, hogy a fiatal játékos jövõjérõl tárgyaljon. A Latics ugyanis szeretné megszerezni Nicket. Meg is vennék, amennyiben a United megválna tõle, de ha nem, úgy kölcsönszerzõdésének meghosszabbítása jöhet szóba. A Wigan már biztosan ott lesz a harmadik feljutó helyért zajló Championship rájátszásban, így akár egy év szünet után ismét az élvonalban szerepelhetnek a "pitések". Powellt a Swansea és a Norwich is szeretné megszerezni. (Daily Mail)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!