Átigazolási Center - május 4.

Ha van Gaal érkezik, Robbent hozná leghamarabb?


Arjen Robben: még ki sincs nevezve, de egyes lapok már tudni vélik, hogy Louis van Gaal a holland szélsõt szeretné megszerezni elsõként. A 30 éves játékosért körülbelül 25 millió fontot kellene fizetnie a Unitednek. Amennyiben a holland válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya érkezik az Old Traffordra, úgy a hírek szerint Robben mellett még Thomas Müllert, Toni Kroost, Marco Reust és Kevin Strootmant is megpróbálná Manchesterbe csábítani. (The Sun)

 

 

Rio Ferdinand: a Mirror megdöbbentõ hírrel állt elõ. Az Arsenal szeretné leigazolni Ferdinandot. A 35 éves védõ jelenlegi szerzõdésébõl már csak hetek vannak hátra, így a szezon végén ingyen igazolhatóvá válik.

 

Wayne Rooney: amióta olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint az angol csatár nem igazán szeretné, hogy van Gaal legyen a manchesteriek következõ menedzsere, ismét felbukkantak találgatások Rooney jövõjével kapcsolatban. A legfrissebb pletyka szerint a Paris Saint-Germain szívesen leigazolná Wayne-t, akiért 35 millió font körüli összeget kellene kifizetnie a párizsi klubnak. (Daily Mail)

 

Cesc Fabregas: a Vörös Ördögök 45 millió fontot is megadnának a Barcelona középpályásáért. Fabregast már tavaly nyáron is le akarta igazolni a United, ám két hivatalos ajánlatukat sem fogadta el a katalán klub. Ám információk szerint a Barca kész megválni az Arsenal egykori csapatkapitányától, a United pedig heti 200 ezer fontos fizetéssel csábítaná a 27 éves játékost az Old Traffordra. (Daily Star)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!