Átigazolási Center - május 14.

Bár még menedzser nincs, egyre több pletyka lát napvilágot, kiket hozna van Gaal.


Xavi: a United mellett a City és az Arsenal is érdeklõdik a Barca kiválóságáért, azonban úgy tûnik, a Vörös Ördögök lehetnek a befutók. A katalán klub nagytakarítást akar végezni a nyár során, így számos klub az ott történtekre figyel. Így van ezzel a United is, mely a 34 éves középpályásra vetné ki hálóját. Növelheti a United esélyeit az, ha valóban Louis van Gaal lesz a menedzserük, a holland ugyanis dolgozott már együtt Xavival. (Mirror)


Mats Hummels: bár még Louis van Gaal nem a United menedzsere, az Express úgy tudja, a holland elsõ számú célpontja a német védõ. Miután Rio Ferdinand és Nemanja Vidic is távozik a klubtól, a Vörös Örögök szeretnék megerõsíteni védelmüket is és megpróbálnák leigazolni a Dortmund kiválóságát. A Borussia azonban nem szeretné elveszíteni legjobbjait,  fõleg azután nem, hogy Robert Lewandowski már biztosan távozik a sárga-feketéktõl. A védõ ára 25 millió euró körül van.

 

Bruno Martins Indi: van Gaal másik kiszemeltje a védelem megerõsítése a holland válogatott 22 éves játékosa. A legtöbbször bal bekként játszó fiatal képes a védelem közepén is kiválóan teljesíteni és a Feyenoord egyik legjobb játékosává vált, aki fiatal kora ellenére is már 22 alkalommal húzta magára az Oranje mezét. (Mirror)

 

 

Karim Benzema: a United érdeklõdik a Real Madrid csatáráért. A 26 éves játékost kész eladni a királyi gárda és a Vörös Ördögök mellett az Arsenal is csábítja a körülbelül 30 millió fontba kerülõ franciát. (Mirror)

 

Marco Reus: a Dortmund játékosával régóta szóba hozták már a Unitedet, ám Reus kizártnak tartja, hogy eligazolna jelenlegi csapatától: "Bizton állíthatom, hogy a 2014/15-ös szezonban is a Borussia Dortmundnál fogok játszani" - nyilatkozta Reus a Kicker-Sportmagazinnak. A játékos kivásárlási ára 35 millió euró. (Sky Sports)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!