Átigazolási Center - május 16.

Kroos, Vidal, Strootman trió a középpályára?


Luke Shaw: miután az elsõ, 27 millió fontos ajánlatot elutasította a Southampton, a United kész 30 milliót is megadni a fiatal bekkért. Közben a Daily Mail úgy értesült, Shaw már közölte csapattársaival, hogy nyáron a manchesteri klubnál folytatja pályafutását.

 

Toni Kroos: a klubnál úgy vélik, a világbajnokság elõtt sikerülhet megszerezni a 24 éves középpályást. Kroos bekerült Joachim Löw 30 fõs, bõ keretébe és várhatóan elutazhat Brazíliába. A Vörös Ördögök régóta kiszemelték maguknak a németet, akinek jelenlegi szerzõdése a jövõ évben lejár. Információk szerint 25 millió font körül lenne a játékos ára. (Telegraph)

 

Arturo Vidal: egyes hírek szerint Sir Alex Ferguson többek között azért is volt ott az Európa Liga döntõjén, hogy a Juventus középpályásának megvásárlásáról tárgyaljon. A jelentések szerint a United 30-32 millió eurót kínálna Vidalért, a torinói klub azonban szeretne 40 millió eurót kapni a dinamikos chileiért. (SportMediaset)

 

 

Kevin Strootman: olasz lapértesülések szerint az AS Roma elutasította a United 25 millió fontos ajánlatát a holland középpályásért. A manchesteriek következõ menedzsere, Louis van Gaal szeretné leigazolni honfitársát, akit a rómaiak tavaly vásároltak meg, csupán 15 millió fontért. Van Gaal fõ célpontja között szerepel még Hummels, Müller és Robben is. (Daily Star)

 

Nani: a Tuttosport szerint a Juventus közel került ahhoz, hogy leigazolja a Manchester United szélsõjét. Nani kegyvesztetté vált az Old Traffordon, alig kapott szerepet idén annak ellenére, hogy a szezon elején ötéves szerzõdést írt alá. Olasz lapok tudni vélik, hogy a Serie A bajnokát kevés választja el attól, hogy leigazolja a portugál szélsõt.

 

Tom Cleverley: az Everton nyáron szeretné leigazolni a United 24 éves középpályását. Roberto Martinez olyan játékost keres, aki a távozó Gareth Barry helyett képes lenne a középpálya közepén szerepelni és akár 6 millió fontot is adna Cleverley játékjogáért. A középpályást a Stoke City, a Hull City és az Aston Villa is szeretné. (Daily Star)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!