Átigazolási Center - május 21.

Luke Shaw érkezése egyre biztosabbnak tûnik.


Luke Shaw: alig néhány perce a BBC Sport arról számolt be, hogy a fiatal bal bekk átigazolása lezárult, a felek mindenben megyegyeztek.

 

Yevhen Konoplyanka: a Liverpool és a Tottenham régóta kiszemelte az ukrán szélsõt, ám Darren Lewis, a Mirror újságírója arról számolt be, hogy immár Louis van Gaal irányította Manchester United is beszállt a játékosért folyó harcba.

 

 

Mats Hummels: a United nem tett ajánlatot a német védõért. Errõl Hermann Hummels, a védõ édesapja beszélt, aki utánpótlás-edzõ volt a Bayernnél akkoriban, amikor Louis van Gaal volt a bajorok menedzsere. 

 

Cesc Fabregas: a spanyol lapok címlapon közölték a hírt, ami arról szól, hogy a Barca kész eladni Fabregast, akiért a United már tavaly is érdeklõdött és a hírek szerint 53 millió eurót is megadna érte az angol rekordbajnok. (sport.es)

 

Memphis Depay: Louis van Gaal kiszemelte a PSV Eindhoven fiatal csatárát. A holland szövetségi kapitány - aki a United új menedzsere - nagy csodálója a 20 éves játékosnak és szeretné Manchesterbe csábítani. Depay a legutóbbi bajnokság során 32 alkalommal szerepelt, ezalatt 12 gólt szerzett, emellett 8 gólpassz is a neve mellé került. Információk szerint az ára 15 millió font körül lehet. (The Sun)

 

 

Mario Mandzukic: az Arsenal és a Chelsea után immár a Manchester United is érdeklõdik a Bayern München csatáráért. A 27 éves játékos Guardiola kihagyta a német kupa döndõjébõl és a bajorok elnöke, Karl-Heinz Rummenigge elmondta, a horvát csatárnak nehéz dolga lesz, ha a klubnál marad, hiszen Robert Lewandowski személyében világklasszis csatár érkezik csapatukhoz. A csatár értékét 20 millió fontra becsülik. (Express)

 

Stefan De Vrij: a Liverpoolnak, az Arsenalnak, az Evertonnak és a Newcastle-nek gyorsan kell lépnie, ha meg akarja szerezni a Feyenoord védõjét, akirõl úgy hírlik, hamarosan a Lazio csapatát erõsítheti. Azonban az utolsó pillanatban Louis van Gaal is a kérõk közé kerülhet, hiszen az Oranje szövetségi kapitánya is kivetette hálóját a 22 éves játékosra. (Express)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!