Átigazolási Center - május 26.

Schweinsteigert elengedné Guardiola. Hummels helyett Badstuber jöhet?


Daley Blind: az Express olasz információkra hivatkozva közölte, Louis van Gaal kész ajánlatot tenni az Ajax 24 éves játékosáért. Danny Blind - az Ajax korábbi kiválóságának - fia elnyerte Hollandiában az év legjobbja díjat, miután remek szezont futott. Korábban olyanok kapták ezt az elismerést, mint Luis Suarez, Jan Vertonghen vagy Wilfried Bony. Blind védekezõ középpályás és bal bekk poszton is képes kiváló teljesítményre. A játékost a Tottenham és a Liverpool is vinné.

 

Bastian Schweinsteiger: Pep Guardiola, a Bayern München menedzsere kész meghallgatni azokat az ajánlatokat, amiket a német középpályásért tennének más klubok. A hírek szerint a manchesteriek szívesen le is igazolnák a 29 éves labdarúgót, akiért akár 10 millió font is elegendõ összeg lenne, hiszen Guardiola a jövõben inkább Thiago Alcantarának szavazna több lehetõséget. (Givemesport)

 

Luke Shaw: bár számos lap korábban már arról számolt be, hogy a védõ szinte már biztosan a Unitedé, a Chelsea menedzsere, Jose Mourinho kész 30 milliós ajánlatot tenni a Southamptonnak, mivel Shaw-val szeretné pótolni a távozó Ashley Cole-t. (Daily Mail)

 

William Carvalho: miután úgy tûnik, hogy Toni Kroos leigazolása nem lehetséges, a manchesteriek újból komoly lépéseket tennének azért, hogy megszerezzék a Sporting 21 éves tehetségét. Carvalho kivásárlási ára 37,5 millió font. (Express)

 

 

Holger Badstuber: miután Mats Hummels kijelentette, '100%-ig boldog' a Dortmundnál, Louis van Gaal úgy tûnik, a fõ célpontja helyett a Bayern München belsõ védõjére veti ki hálóját. A ballábas védõ jelenlegi szerzõdése 2017-ig szól. (Daily Mail)

 

Patrick Roberts: a 17 éves támadót számos európai topcsapat is figyeli, Felix Magath, a Fulham menedzsere pedig kijelentette, a nagy ígéretnek számító játékost semmiképp nem szeretné elveszíteni, ezért 15 millió fontot kér érte, ezzel remélve, hogy a sok érdeklõdõt - többek között a Manchester Unitedet - képes lesz visszaszorítani. (Mirror)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!