Átigazolási Center - május 29.

A United közelebb került Koke leigazolásához?


Koke: a Vörös Ördögök készek megadni az Atletico Madridnak azt a 48 millió fontot, ami a középpályás kivásárlási záradékában szerepel. Emellett Kokénak heti 60 ezer fontos bért kínálnak. (Metro)

 

Memphis Depay: a Voetbal International szerint a fiatal tehetség azt mondta ügynökének, hogy a Manchester Unitedhez szeretne igazolni. Kees Ploegsma, Depay ügynöke azonban szûkszavúan csak ennyit mondott: "Memphis-nek csak a világbajnokságra kellene koncentrálnia, hogy megmutassa, meddig jutott. Utána majd meglátjuk, mi lesz."

 

Adrien Rabiot: a PSG 19 éves középpályása több lehetõségre vágyik és szeretne eligazolni a francia fõvárosi klubtól. A Manchester United szívesen leigazolná a fiatal tehetséget, akárcsak a Man City, az Arsenal és a Chelsea. (Daily Mail)

 

 

Arda Turan: Ahmet Bulut, a játékos ügynöke megerõsítette, egy angol csapat már ajánlatot tett az Atletico Madridnak a 27 éves középpályásért. Sokan úgy vélik, ez a klub a United lehet, hiszen a rekordbajnokot többször is szóba hozták már a török válogatott játékossal az utóbbi hetekben. (MEN)

 

Danny Welbeck: az Everton a United támadójával pótolná a Chelsea-tõl egy szezonra kölcsönvett Lukakut. A 23 éves játékos nem tudott rendszeres játéklehetõséget kiharcolni magának és amikor bekerült, sokszor akkor sem saját posztján, hanem szélsõként szerepelt. Az Evertonnál szinte biztosan több lehetõséghez jutna, hiszen a liverpooliak - Lukaku távozásával - nem állnak jól csatár poszton. A United kihasználhatja Roberto Martinez érdeklõdését és Welbecket akár belevonhatja a Ross Barkley megszerzésérõl szóló üzletbe. (Goal)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!