Átigazolási Center - június 1-június 8.

60 millió Pogbáért? Sanchez érkezhet a Barcától.


Június 8.

 

Paul Pogba: a Guardian arról írt, hogy a Vörös Ördögök Pogba visszaigazolásán gondolkoznak. A játékos ügynöke, Mino Raiola szerint bár a középpályás boldog Torinóban, nyitott az eligazolásra. Pogba esetében 60 millió fontos árat emlegetnek.

 

Alexis Sanchez: információk szerint a United áll legközelebb ahhoz, hogy leigazolja a Barcelona chilei szélsõjét. Az Express-ben megjelent cikk szerint a játékost 20 millió fontért már meg lehetne vásárolni. Sanchezt a Juve, a Liverpool és a Spurs is szeretné.

 

Arturo Vidal: Louis van Gaal a minap arról beszélt, még a Bayern menedzsereként szerette volna leigazolni a chilei középpályást, mivel nagy csodálója. Az Express szerint a United új menedzsere ezen a nyáron is megpróbálja megszerezni õt. A Juventus szívesen meghallgat minden ajánlatot abban az esetben, ha az legalább 50 millió fontról szól.

 

Angel Di Maria: a Real Madrid kész megválni szélsõjétõl, de csak akkor, ha legalább 40 millió fontot kap érte. A játékos helyzetét erõsen figyeli az Arsenal és a két manchesteri klub is. (Daily Star)

 

 

Javier Hernandez: újabb érdeklõdõ bukkant fel Chicharitóért. A Valencia és az Inter után a Juventus is leigazolná a 10 millió fontra taksált csatárt. (Tuttosport)

 

Bastian Schweinsteiger: a német labdarúgásban igen jólértesült újságíró, Jan Aage Fjortoft szerint a Manchester United mindent elkövet annak érdekében, hogy az Old Traffordra csábítsa a Bayern München középpályását. korábban már megjelentek olyan hírek, hogy Guardiola nem számol Bastiannal komolyabban a jövõben, és ha megfelelõ ajánlatot kap érte, elengedi a németet. (Caughtoffside)

 

Antoine Griezmann: a Vörös Ördögök is bejelentkeztek a francia szélsõért, akit az Arsenal, a Liverpool és a PSG is vinne a Real Sociedadtól. Griezmann a legutóbbi szezonban 20 gólt termelt, árát 25 millió font körülre értékelik. (Daily Star)

 

Nicolas Gaitan: a Tottenham mellett a United is érdeklõdik az argentín irányítóért, ám a 26 éves játékos elmondta, nem szeretné elhagyni jelenlegi klubját, a Benficát. (Sportreview)

 

 

 

 

Június 6.

 

Eliaquim Mangala: a Porto védõje többre tartja a Manchester Unitedet, mint annak városi riválisát, így sokkal szívesebben is igazolna a Vörös Ördögökhöz. A 23 éves védõt régóta szeretnék a manchesteri kékek, ám a United és a Chelsea is érdeklõdik iránta, utóbbi fõleg azok után, hogy David Luizt eladta a PSG-nek. Mangala ára a hírek szerint kb. 35 millió font lehet. (Daily Mail)

 

Thomas Müller: a Bild információja szerint a United két héttel ezelõtt ajánlatot tett a Bayern München szélsõjéért. Bár nem világos, az ajánlat mekkora összeget takart, korábbi hírek 35 millió fontos összegrõl beszéltek, mint lehetséges vételár. 

 

Wilfried Zaha: a Crystal Palace szívesen visszaigazolná a United fiatalját, ha a manchesteri klub úgy dönt, eladja õt. Zaha kevés lehetõséget kapott az Old Traffordon, Tony Pulis menedzser pedig szívesen megszerezné az angolt, aki korábban rengeteget segített a Palace-nak abban, hogy a Premier League-ben kössön ki. Egyelõre azonban nem tudni, a United új menedzsere miként számol Zahával. (Croydon Advertiser)

 

Kevin Strootman: a Guardian beszámolója szerint Louis van Gaal letett az AS Roma holland középpályásának megszerzésérõl. Legalábbis nyáron semmiképp nem igazolná le, mivel sérülésébõl õsz elõtt nem épül fel a játékos, ám januárban újra harcba szállna érte.

 

 

Cesc Fabregas: Gerard Pique egy sajtótájékoztatón elszólta magát Fabregas-ügyben és kijelentette, az Arsenal korábbi csapatkapitánya biztosan távozik Barcelonából, hiszen már megegyezett új klubjával, azt azonban nem árulta el a védõ, ez a klub melyik lehet. A Uniteddel régóta hírbe hozták a középpályást és egyes lapok szerint a rekordbajnoknak volt legnagyobb esélye a leigazolásra, ám más információk szerint Jose Mourinho is megkörnyékezte Fabregast, sõt néhol a Chelsea-t írják befutónak. (Daily Mail)

 

Enzo Perez: a középpályás megerõsítette, nem áll szándékában elhagyni a Benficát. Perezt az utóbbi napokban hozták szóba a Uniteddel, mely klub mellett a Valencia is érdeklõdik iránta. A 27 éves középpályás tud az érdeklõdésekrõl, de jelenleg csak a világbajnokságra koncentrál, valamint elmondta, jól érzi magát a portugál bajnoknál, ahol a közelmúltban hosszabbította meg szerzõdését, mely így 2018-ig köti õt a Fény stadionjához. (O Jogo)

 

William Carvalho: a United rengetegszer megfigyelte az utóbbi szezon alatt a fiatal játékost és számos lap hetekkel ezelõtt arról írt, hogy az üzlet már megköttetett, azonban azóta sem olvashattunk konkrétumot az ügyben. Legfrissebb hír vele kapcsolatban, hogy a Sporting elutasította a Monaco ajánlatát, mely 33 millió euróról szólt. Carvalho szerzõdése 45 millió fontos kivásárlási árat tartalmaz. (Diário de Notícias)

 

 

 

 

Június 4.
 

Javier Hernandez: az Inter csapata a következõ szezonra kölcsönvenné a mexikói csatárt, míg a Southampton szeretné megszerezni Chihcaritót, bevonva a Luke Shaw-üzletbe, hiszen Lambert távozott tõlük, Jay Rodriguezt a Spurs vinné, míg Lallana is közel a távozáshoz. (Daily Mail)

 

Enzo Perez: a Benfica középpályása elhagyhatja nyáron csapatát. Perez szerzõdésében 30 millió eurós kivásárlási ár szerepel és a Valencia mellett a Manchester United is szeretné megszerezni õt. (O Jogo)

 

 

Cesc Fabregas: az utóbbi napokban a Chelsea-vel is szóba hozták a lapok a középpályást, ám Jose Mourinho inkább a madridi Kokét szeretné leigazolni, így nagyon úgy tûnik, hogy az Arsenal egykori csapatkapitánya az Old Traffordon köthet ki. (Independent) Ám az Independenttel ellentmondásos hírek jelentek meg a spanyol Marcában, mely szerint Fabregas már megegyezett a londoni klubbal, sõt orvosin is átesett már.

 

Bastian Schweinsteiger: Pep Guardiola szeretné eladni a német középpályást. Graham Hunter újságíró arról számolt be, hogy Guardiola szerint a 29 éves játékos nem elég gyors ahhoz a játékhoz, amit õ szeretne látni csapatától és hajlandó megválni tõle, ha komoly ajánlat érkezik. (Mirror)

 

Aymeric Laporte: az Arsenal, a Bayern és a Barcelona mellett a United is érdeklõdik az Athletic Bilbao 20 éves védõjéért. Laporte tavaly 35 bajnokin szerepelt és a La Liga egyik legnagyobb ígéretének tartják. A játékos szerzõdésében 30 millió fontos kivásárlási záradék szerepel. (Express)

 

 

 

 

Június 2.

 

Luis Suarez: sokkoló pletyka, de a spanyol Sport arról számolt be, hogy a Real Madrid mellett a Manchester United is szeretné leigazolni a Liverpool talizmánját. A madridiak 60 millió eurót sem sajnálnának kifizetni az uruguay-i csatárért, ám ez kevésnek bizonyulhat, hiszen a lap szerint a Vörös Ördögök 80 millió eurós összeggel szállnának harcba.

 

Juan Mata: a Barcelona kivetette hálóját a United kiválóságára. Miután kérdésessé vált Xavi, Tello és Fabregas jövõje a katalánoknál - utóbbit egyre inkább a Unitedhez mondják - a klub új játékosokkal szeretne csapatot építeni és egyik kiszemeltjük a manchesteriek rekordigazolása. (AS)

 

Javier Hernandez: az olasz Inter szeretné leigazolni a manchesteriek mexikói csatárát, aki több játéklehetõséget szeretne magának. A milánóiak 10 millió fontot adnának Chicharitóért, akit a Valencia is kinézett magának. (Daily Mail)

 

 

Kevin Strootman: Louis van Gaal leginkább az AS Roma középpályásának leigazolását sürgeti, annak ellenére is, hogy Strootman komoly sérüléssel bír. A holland középpályás tavaly nyáron érkezett a római klubhoz, ahol 25 bajnokin 5 gólt szerzett, ám súlyos térdsérülést szenvedett, minek következtében a következõ szezon elsõ néhány hónapját is ki kell hagynia. Ennek ellenére a United új menedzsere mindenképp szeretné leigazolni a 24 éves játékost, akiért 25 millió fontot is megadna. (Express)

 

 

 

Június 1.

 
Yevhen Konoplyanka: a Mirror arról számolt be, hogy Louis van Gaal elsõ igazolása a Dnipro játékosa lehet. Az ukránt régóta figyeli a Liverpool ám a hírek szerint a szélsõ a Vörös Ördögöknél köthet ki hamarosan. Az ára 12 millió font körül lehet.
 
Alexis Sanchez: a spanyol Sport szerint a Barcelona három klub, a 25 éves játékosért tett ajánlatát is visszautasította a minap. A Manchester United, a Liverpool és a PSG is bejelentkezett Sanchezért, aki kiváló szezont futott a katalánoknál. A lap szerint a Barca új menedzsere, Luis Enrique megválna a chileitõl, ha megfelelõ ajánlat érkezne érte.
 
 
Luke Shaw: a Southampton már a fiatal bekk utódjáért hajt, kiszemeltje a Swansea-ban szereplõ Neil Taylor. Az Express Sport beszámolója szerint Shaw hamarosan aláír a Vörös Ördögökhöz, a Szentek pedig már ajánlattal is készülnek Taylorért.
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!