Átigazolási Center - június 9-15.

Újabb játékost igazolna a United az Arsenalból.


Június 14.

 

Joao Miranda: a Daily Mail cikkében arról írt, hogy a védõ szerzõdésében 24,2 millió fontos kivásárlási ár szerepel és mivel nem sikerült szerzõdést hosszabbítania jelenlegi klubjával, több kérõje is akadt. A Vörös Ördögök mellett a Man City és a Barcelona is érdeklõdik Miranda iránt, akit korábban már szinte biztosan a Unitedhez mondtak. Azonban a legfrissebb hírek szerint a manchesteri klub nem tett ajánlatot a játékosért.

 

Jordy Clasie: az El Confidencial szerint Louis van Gaal közel áll ahhoz, hogy leigazolja a 22 éves középpályást. 

 

 

Bastian Schweinsteiger: a United új menedzsere a német középpályást egyik legfontosabb célpontjává tette és kész akár 23 millió fontos ajánlatot is letenni a Bayern asztalára, ami mindenképp kisértést jelenthet a bajorok számára. (Daily Star)

 

Thomas Vermaelen: a Sky Sports is beszámolt arról, hogy a Vörös Ördögök megkörnyékezték a rivális Arsenal védõjét. A 28 éves játékos, aki a védelem közepén és bal szélén is képes szerepelni - kevés lehetõséghez jutott legutóbb. A United mellett a Fiorentina is szívesen leigazolná a belgát.

 

 

 

 

Június 12.

 

Jackson Martinez: a játékos ügynöke, Peppino Tirri megerõsítette, a Manchester United is érdeklõdik a támadó iránt. A Vörös Ördögök mellett az Atletico Madrid, az Arsenal, a Valencia és olasz élcsapatok is szeretnék leigazolni Martinezt. A Porto 25-30 millió font közötti összegre számít a játékos eladásából, aki elképesztõ mutatóval bír, 91 meccsén 60 gólt termelt portói színekben. (Thepeoplesperson.com)

 

Edinson Cavani: a Daily Mail szerint a United 56 millió fontos ajánlatot készül tenni a PSG csatáráért, ennek azonban pont ellenkezõjét állítja a Mirror, mely arról írt, hogy Cavani ugyanakkora bért kérne, mint amit Rooney-nak adott a klub, így inkább más célpontok felé tekintget.

 

Cesc Fabregas: a Mirror a középpályás esetében is arról számolt be, hogy Louis van Gaal lemondott a 45 millió fontra értékelt játékosról és inkább más a kiszemeltje.

 

Angelo Ogbonna: a United, az Arsenal és a Tottenham is harcol a Juventus belsõ védõjének megszerzéséért. A TuttoSport információja szerint a játékos ügynöke hétvégén Angliába utazik, hogy tárgyaljon az átigazolásról, ám az angol klubok mellett a Monaco és az Atletico Madrid is érdeklõdik a zebrák védõjéért.

 

Thomas Müller: miután a német válogatott játékosa meghosszabbította szerzõdését jelenlegi klubjánál, a Bayern Münchennél, így a Vörös Ördögök lemondhatnak a megszerzésérõl. (Daily Express)

 

Bruno Gomes: a fiatal brazil játékos korábban már járt az Old Traffordon, edzett is Carringtonban és nagy ígéretnek tartották a Unitednél õt. Úgy tûnt, leigazolhatja a klub, de ez nem történt meg. Egy, a játékoshoz közeli forrás azt állította, hogy a Vörös Ördögök ismét érdeklõdnek Gomes iránt, aki a héten Olaszországba utazott, hogy elintézze olasz útlevelét, ami nagyban segítené az esetleges átigazolását. Hírek szerint a Unitednek opciós joga van megvenni a csatárt, akiért csupán 3 millió fontot kellene fizetnie, míg más európai klub akár a kivásárlási összegként kiszabott 40 millió eurót lenne kénytelen kifizetni. (Sport Witness)

 

 

Joao Miranda: a United évi 5,5 millió eurós fizetést (fontra átszámítva heti 90 ezer) ajánl az Atletico Madrid védõjének. Miranda a hírek szerint 4 éves szerzõdést írhat alá az Old Traffordon, miután a héten megerõsítette, hogy távozna a madridi klubjától. Az üzlet része lehet az is, hogy a United játékost ad az Atleticónak, az esetleges távozók között emlegetik Javier Hernandezt, Nanit és Andersont. Értesülések szerint közel a megállapodás, amibe besegített Jorge Mendes, az egyik legismertebb játékosügynök is. (El Confidencial)

 

Bastian Schweinsteiger: a United 20 millió fontot készül ajánlani a Bayernnek a 29 éves középpályásért, akit Pep Guardiola elengedne csapatából. (goal.com)

 

Alexis Sanchez: Louis van Gaal 20 millió fontos ajánlatot akar tenni a Barcelona szélsõjéért. Sanchez elképesztõ szezont futott legutóbb a katalán klubban, 54 mérkõzésen lépett pályára, ezalatt 21 gólig és 15 gólpasszig jutott. Van Gaal inkább a 4-3-3-as felállást favorizálja, így Sanchez tökéletes megoldás lenne számára, ami azonban azt jelentené, hogy néhány jelenlegi játékos valószínûleg távozna. Leginkább Hernandez neve merült fel, de Nani, Young, Valencia és Kagawa is szóba jöhet, mint távozó. (Guardian)

 

 

 

Június 10.

 

Luke Shaw: a fiatal játékos minden személyes feltételben megegyezett a Manchester Uniteddel, ennek értelmében Shaw heti 160 ezer fontot kap majd. (Express)

 

Marco Reus: a katalán Sport szerint a Dortmund középpályása megegyezett a Barcelona együttesével, így a Vörös Ördögök kiszemeltje a spanyol bajnokságban köthet ki.

 

Cesc Fabregas: bár a középpályásról azt írták, nagyon közel áll ahhoz, hogy a Chelsea-ben folytassa, hírek szerint a United az utolsó pillanatban egy újabb ajánlatot nyújtott be, mely Fabregas-nak is egy igen jövedelmezõ üzlet lenne. (SportsMOLE)

 

Toni Kroos: a középpályás kérte jelenlegi klubját, hogy engedjék el õt a Real Madridhoz vagy a Manchester Unitedhez. Az El Confidencial arról írt, a hétvége után ismét a Vörös Ördögök állnak legközelebb Kroos megszerzéséhez, ugyanis Louis van Gaal felhívta a játékost és beszélgetett vele terveirõl. 

 

 

James Rodriguez: a United és a Tottenham is leigazolná az AS Monaco szélsõjét. Rodriguez tavaly nyáron igazolt a hercegség csapatához, ahol 34 bajnokin 9 gólig és 12 gólpasszig jutott. A Ligue 1 második helyén végzett csapatnál új menedzser ült a padra, a kolumbiai szélsõ pedig nem szívesen játszana Leonardo Jardim irányítása alatt. Információk szerint 25 millió font elég lehet a játékos leigazolásához. (Express)

 

Alessandro Cerci: a Torino "beárazta" játékosát, 16,5 millió font alatt semmiképp nem engednék el a szélsõt, aki iránt a Manchester United is érdeklõdik. (TalkSport)

 

 

 

 

Június 9.

 

Luke Shaw: a BBC Sport számolt be arról, miszerint a Southampton fiatalja azt mondta a klubvezetõknek még a bajnoki szezon utolsó napján, hogy nyáron a Unitedhez akar igazolni. Shaw-t már régóta összeboronálja a sajtó a Vörös Ördögökkel és egyes újságírók szerint az üzlet már megköttetett, ennek azonban ellenkezõjét állíta néhány lap, melyek arról számoltak be (többek között a Daily Express), hogy Louis van Gaal lemondott a bekkrõl, helyette inkább a Barcelona védõje, Jordi Alba a kiszemelt.

 

Marouane Fellaini: Louis van Gaal kész megváltni a belga középpályástól, aki egy éve érkezett az Old Traffordra. A Times szerint a manchesteriek 15 millió fontért már elengednék Fellainit.

 

 

Thomas Müller, Bastian Schweinsteiger, Mats Hummels: az Express szerint van Gaal három némettel erõsítene, akikért 100 millió fontot is megadna.

 

Rio Ferdinand: a QPR a legjobban fizetett labdarúgójává tenné a Unitedtõl ingyen távozó védõt, ha Rio a Loftus Roadra igazolna. A Rangers 80 ezer fontos heti fizetést is megadna a 35 éves játékosnak, akit az Aston Villa mellett török és amerikai klubok is felkerestek. (Daily Mail)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!