Átigazolási Center - június 16-22.

Higuain a legújabb kiszemelt? Robbenért 40 millió fontot adna van Gaal, van Persie-ért 50 millió eurót kínál a Barca.


Június 19.

 

Gonzalo Higuain: a Manchester United is beszállt az argentín csatárért folyó harcba. Higuain jelenleg a Napoli együttesét erõsíti, ám a Barcelona igen élénken érdeklõdik iránta. A katalán klubnak azonban számos topcsapattal is harcolnia kell a játékos megszerzéséért, hiszen az Arsenal és a Chelsea is bejelentkezett érte, sõt a Vörös Ördögök is felbukkantak a kérõk között. (Express)

 

Stefan Savic: a Fiorentina védõjének ügynöke elárulta, a Tottenham és a United is érdeklõdik Savic-ért. A 23 éves szerb 2011-ben a Man City-hez igazolt, de egy szezon után elhagyta a kékeket és Firenzébe költözött. Zarko Pelicic, a játékos ügynöke elmondta, a Spurs és a United mellett a Juventus és az AC Milan is figyeli a védõt. (ilsussidiario.net)

 

 

Antonio Valencia: Brendan Rodgers elcsábítaná a Unitedtõl a sokoldalú ecuadorit, akiért 8 millió fontos ajánlatot készül tenni. (caughtoffside.com)

 

Arjen Robben: Louis van Gaal kész ajánlatot tenni a Bayern münchennek a holland szélsõért. A United új menedzsere 40 millió fontos elsõ próbálkozással nézné meg, mit reagál az érdeklõdésre a bajor klub. (Express)

 

Toni Kroos: a német válogatott kiválósága elmondta, még mindig levegõben lóg jövõje. Kroost sokáig szóba hozták a Uniteddel, majd a pletykák elültek, ám az utóbbi napokban ismét felerõsödtek azok. (Express)

 

Alexis Sanchez: a chilei szélsõ a legfrissebb hírek szerint a Premier League-be szeretne igazolni. Az Arsenal, a Liverpool és a Manchester United is leigazolná a 25 éves játékost, aki eredményes szezont tudhat maga mögött. (Metro)

 

Sam Johnstone: számos Championship klub csodálja a United fiatal kapusát, aki tavaly remekelt a Doncasternél. Egyik ilyen klub az Ipswich Town, mely erõsen érdeklõdik a 21 esztendõs hálóõrért. (Sky Sports)

 

Thomas Vermaelen: a Metro információja szerint a belga védõ kérte jelenlegi klubját, hogy engedje el õt a Vörös Ördögökhöz. Korábban már beszámoltunk arról, hogy egyes hírek szerint Vermaelen és a United között már szóbeli megállapodás köttetett.

 

Luiz Gustavo: a Sky Italia újságírója, Gianluca di Marzio szerint a Manchester United áll a legközelebb ahhoz, hogy leigazolja a brazil válogatott és a Wolfsburg középpályását. A 26 éves Gustavo iránt a Chelsea, az Arsenal, az Inter és az AS Monaco is érdeklõdik.

 

Joao Miranda: a 29 éves védõ jelenlegi szerzõdése 24,2 millió fontos kivásárlási záradékot tartalmaz és Miranda szeretne távozni az Atletico Madridtól. A spanyol Marca úgy tudja, a United közel áll Miranda megszerzéséhez.

 

Robin van Persie: a Mundo Deportivo szerint a Barcelona 50 millió eurós ajánlatot készül tenni a holland csatárért, akit azonban semmi pénzért nem szeretne eladni a United.

 

 

 

 

Június 18.

Alex Büttner: a szélsõ távozna a nyáron. Miután Patrice Evra hosszabbított és Luke Shaw is érkezhet, a 25 éves holland kevés lehetõséghez jutna. A Telegraafban megjelent hír szerint Büttner 3 évre írhat alá a Dinamo Moszkvához.

 

Nico Gaitan: az évek óta a Uniteddel szóba hozott szélsõt ismét a Vörös Ördögökkel emlegetik egy lapon. Az A Bola arról számolt be, hogy a manchesteri klub áll a legjobban a Gaitan megszerzéséért folyó harcban és a hírek szerint az üzletbe bevonnák Bebét is.

 

Adnan Januzaj: a Manchester United semmiképp nem kíván megválni a fiatal belgától, akit a Real Madrid környékezett meg. A szélsõ télen hosszabbított jelenlegi klubjával, amely semmi pénzért nem válna meg tõle. (Daily Mail)

 

Antonio Candreva: a PSG, a Liverpool és az Atletico Madrid után a Vörös Ördögök is bejelentkeztek a Lazio középpályásáért. Candreva tavaly 12 gólig és 9 gólpasszig jutott a Serie A-ban, ára 40 millió euró körül lehet. (Il Messagerro)

 

 

Wayne Rooney: a calciomercato.com beszámolója szerint a Chelsea azok után, hogy tavaly nem tudta leigazolni a United csatárát, idén nyáron ismét megpróbálkozik és 40 millió fontos ajánlatot készül tenni. A londoni klub már elköltött 27 millió fontot Fabregas-ra és küszöbön áll Diego Costa 32 millió fontést történõ megvásárlása is.

 

Mats Hummels: a német védõ kizártnak tartja, hogy a nyáron az Old Traffordra költözzön, de egy késõbbi átigazolás akár még meg is történhet szerinte. (Mirror)

 

 

 

 

Június 17.

 

Adnan Januzaj: a Real Madrid nem sokáig maradt nyugton, máris a United fiatal szélsõjéért érdeklõdik. A Mirror cikke szerint a királyi gárda akár 33 millió fontos üzletet is megközne a Vörös Ördögökkel a 19 éves fiatal játékosért.

 

 

Thomas Vermaelen: mint tegnap beszámoltunk róla, a Telegraph szerint szóban már megállapodott a belga védõ a manchesteriekkel és már csak a két klubnak (United-Arsenal) kell megegyeznie egymással az átigazolás lebonyolításához. Több lap szerint az Arsenal cserébe Nani játékjogát kérné, de a Mirror arról számolt be, hogy Tom Cleverley vagy Chris Smalling játékjoga szállhat át az Ágyúsokhoz az üzlet keretein belül.

 

Ander Herrera: az AS beszámolója szerint ismét a Bilbao játékosa felé tekintget a United. A játékos szerzõdésében 36 millió eurós kivásárlási záradék él június végéig, ami júliustól 40 millió euróra emelkedik.

 

Sami Khedira: a Real Madrid kész megválni német középpályásától és az El Confidencial információja szerint 35 millió euró elegendõ lenne a játékos megvásárlásához, akit már tavaly is szeretett volna a manchesteri klub.

 

 

Juan Cuadrado: három csapat is verseng a kolumbiai játékos megszerzéséért. A Barcelona, a Bayern München és a Manchester United is érdeklõdik a Fiorentina sztárjáért, akiért a katalánok 25 millió eurót is fizetnének, ám a Lilák 40 milliót szeretnének kapni érte. (Gazzetta dello Sport)

 

 

 

Június 16.

 

Fredy Guarin: a United egyre közelebb áll az Inter középpályásának leigazolásához. A Corriere dello Sport beszámolója szerint a Vörös Ördögöknek 12 millió font körüli összeget kellene kifizetnie Guarinért, aki helyett Obi Mikelt és M'Vilát szeretné a milánói alakulat.

 

Eliaquim Mangala: a Porto védõjét a két manchesteri klub, valamint a Chelsea is szeretné leigazolni, a játékos pedig - francia lapok szerint - legszívesebben a londoni klubot választaná. Június 6-án a Daily Mail még arról írt, hogy a 23 éves védõ a leginkább a Unitedet választaná. 

 

Arturo Vidal: Louis van Gaal nagy csodálója a chilei középpályásnak és a Gazzetta dello Sport szerint a United csupán 24 millió fontért meg tudná szerezni a játékost. A lap ezt azzal magyarázza, hogy a Juventus-nak muszáj lenne eladni játékosokat ahhoz, hogy új embereket igazoljon. A lap szerint az igazolásokra költendõ összeg alapját képezné a Vidalért - valamint Fernando Llorentéért - kapott pénz.

 

Daley Blind: miután a Southampton igen magas árat kér Luke Shaw-ért, a hétvégén megjelenõ hírek arról szóltak, hogy van Gaal inkább az Ajax és a holland válogatott 24 esztendõs bekkjét szerezné meg, akiért körülbelül 12 millió fontot kellene fizetnie. (Sunday People)

 

 

Nani: a Benfica a United szélsõjével pótolná Lazar Markovic-ot, akit a Liverpool hónapok óta figyel és szeretne leigazolni. A Mirrorban megjelent hír szerint van Gaal a megfelelõ ár ellenében elengedné a portugált.

 

Arjen Robben, Bastian Schweinsteiger: a Daily Mailben megjelent cikk szerint a United új menedzsere kész ajánlatot tenni a Bayern München két játékosáért. Korábbi hírek szerint utóbbi játékos 15 millió fontért megszerezhetõ lenne, aki Toni Kroos helyett érkezhetne az Old Traffordra.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!