Anglia döntetlennel zárt

Chris Smalling és Phil Jones is végigjátszotta Anglia utolsó világbajnoki mérkõzését, amin gólnélküli döntetlen született a már továbbjutó Costa Rica ellen.


Smalling a Chelsea-ben játszó Gary Cahill párjaként szerepelt a védelem közepén, míg Jones a jobb bekk posztját foglalta el. Wayne Rooney a második játékrészben lépett pályára, Danny Welbeck pedig csak a kispadon ült a találkozón, amit egy igen felforgatott kezdõcsapattal vívták a 'Háromoroszlánosok'.

 

Két percnyi játék után Joel Campbell - aki az Olympiacos színeiben játszott a United ellen a Bajnokok Ligája legutóbbi kiírásában - megpattanó lövése centikkel kerülte el a kaput, ám ezután nem nagyon éltek a közép-amerikaiak, Jones és Smalling segítségével az angolok nem hagyták érvényesülni õket támadásokban, bár Ben Fosternek nagyot kellett hárítani Celso Borges szabadrúgásánál, a felsõ sarokba tartó labdát a lécre tolta a Vörös Ördögök korábbi portása.

 

 

A túloldalon Daniel Sturridge került néhányszor közel az elsõ játékrészben ahhoz, hogy gólt érjen el, így a 35. percben is, amikor fejese azonban elkerülte a kaput.

 

Fordulás után is a Liverpool csatára volt az angolok legaktívabbja, a Jack Wilshere-rel történõ kényszerítõje után lövésre szánta el magát, de a labda centikkel a kapufa mellett suhant el. Negyedóra volt hátra, amikor James Milner helyett Rooney szállt be a mérkõzésbe és közel járt egy találathoz, de trükkös megoldása végül nem lett gól.

 

Anglia ezzel az egyetlen ponttal fejezte be a világbajnokságot, míg Costa Rica továbblépett a D csoportból, akárcsak Uruguay, amely 1-0-ra legyõzte Olaszországot.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!