Átigazolási Center - június 23-29.

Brutális fizetést kínál a United Vidalnak.


Június 29.

 

Arturo Vidal: a United 30 millió fontos ajánlattal próbálná a Juventus-tól elcsábítani a chilei középpályást, akinek 230 ezres heti fizetést is kész lenne megadni. Vidal iránt az Arsenal is érdeklõdik. (Metro)


James Wilson: a Vörös Ördögök minden ajánlatot visszautasítottak, amik a fiatal csatár kölcsönvételét kezdeményezte, ugyanis a manchesteriek addig semmiképp nem adnák kölcsön Wilsont, míg Louis van Gaal nem látta õt játszani, Információk szerint a Championshipben szereplõ Wigan, valamint a PL-be frissen feljutó Burnley is szerette volna megszerezni a gólvágót. (SportsMOLE)

 

Stefan de Vrij: több lap is beszámolt arról, hogy a felek megállapodtak a védõ átigazolásáról. A Feyenoord hátvédje 8 millió font körüli összeg ellenében érkezhet az Old Traffordra.

 

Jeremy Mathieu: a Vörös Ördögök a Barcelonával harcolhatnak a Valencia francia védõjéért. A 30 esztendõs Mathieu kivásárlási ára 28 millió font. (talkSPORT)

 

Nigel de Jong: Louis van Gaal a Man City korábbi játékosával erõsítené meg a United középpályáját. Az AC Milan játékosa 29 éves és kb. 9 millió font ellenében megszerezhetõ lenne. Van Gaal nagy csodálója de Jongnak, aki a világbajnokságon is rendszeresen lehetõséget kap a szakembertõl. (Daily Mail)

 

 

Dirk Kuyt: a hollandok szövetségi kapitánya egy másik válogatott játékost is az Old Traffordra csábítana de Jong mellett. A 33 éves Kuyt korábban már játszott a Premier League-ben, a Liverpoolt erõsítette hat éven át, amióta távozott az Anfieldrõl, a Fenerbachénál vitézkedik. Van Gaal imádja Kuyj munkamorálját és szívesen Manchesterbe csábítaná a támadót. (Daily Mail)

  

Tom Cleverley: az Evertonnál bíznak abban, hogy a United nagy költekezése segít nekik abban, hogy leigazolják a Vörös Ördögök saját nevelését. Cleverley korábban már játszott Roberto Martinez kezei alatt (a Wigannél), aki kedveli a középpályás játékát. (Liverpool Echo)

 

 

 

Június 28.

 

Thomas Vermaelen: a Daily Star úgy tudja, az Arsenal csapatkapitánya lesz a Vörös Ördögök harmadik igazolása, akiért 11 millió fontot ad a manchesteri klub.

 

Stefan de Vrij: Louis van Gaal szeretné leigazolni a Feyenoord védõjét, akit a Lazio már a világbajnokság elõtt megkörnyékezett. (Corriere dello Sport)

 

Bruno Martins Indi: a telegraaf.nl beszámolója szerint a holland védõ a világbajnokság után az FC Portóhoz igazol. A védõt a Uniteddel is szóba hozták, ám úgy tûnik, 8,5 millió euróért cserébe a portugál csapathoz kerül.

 

Nani: az Arsenal megszerezné a United portugál szélsõjét, aki a közelmúltban arról beszélt, lehetséges, hogy nyáron távozik az Old Traffordról. Még az is megeshet, hogy a Vermaelen-üzlet részét képezi majd a 17-es játékos. (Mirror)


Andre Ayew: francia lapok beszámolója szerint a világbajnokságon mutatott teljesítményével számos klub érdeklõdését felkeltette, köztük a Premier League-ben szereplõ Liverpoolét és a Manchester Unitedét is. A 24 éves játékos jelenlegi szerzõdése a következõ szezon végén jár le Marseille-ben.

 

 

Arturo Vidal: Louis van Gaal a világbajnokság után leigazolná a Juventus chilei középpályását, akit az Arsenal is szeretne és a londoni klub kész 44 millió fontot ajánlani érte. (Daily Express)

 

William Carvalho: korábban olyan hírek jelentek meg, hogy a United már megállapodott a Sportinggal és kifizeti Carvalho kivásárlási árát, amely 37,5 millió font. Azóta azonban nagy volt a csend az ügy közül, ám az utóbbi napokban ismét olyan híreket olvasni, melyek szerint van Gaal megszerezné a 22 éves középpályást. (Daily Express)

 

Javier Hernandez: elképzelhetõ, hogy nyáron távozik a Vörös Ördögöktõl a mexikói csatár, akiért az Arsenal, a Tottenham, az Inter és a Real Madrid is érdeklõdik és az Express információja szerint a Spurs lehet a befutó.

 

 

 

 

Június 25.

 

Ander Herrera: a 24 éves középpályás a hírek szerint már elbúcsúzott csapattársaitól és egy magángéppel Manchesterbe utazott, ahol a mai napon akár hivatalosan is bejelenthetik átigazolását. (Cadena Ser)

 

Luke Shaw: a United ismét ajánlatot tett a bekkért, ezúttal 34 millió fontot kínáltak a Vörös Ördögök. A Southampton már két csekket visszadobott (27 és 30 millióról), ám ez az ajánlat már túl jó lehet nekik ahhoz, hogy megtartsák tehetséges védõt. (Mirror) Eközben a Daily Echo arról írt, ez a 34 milliós ajánlat nem valós és 40 millió font alatt nem engedik el Shaw-t.

 

Miranda: a spanyol AS a napokban arról számolt be, hogy szinte már mindenben megállapodtak a felek és a védõ hamarosan a United játékosa lesz, akiért 24 millió fontot kell kifizetnie a manchesterieknek.

 

Nani: az Inter az elkövetkezendõ hetekben ajánlatot készül tenni a portugál szélsõért, akit az elõzõ hónapban a Juventus gárdájával is összeboronáltak. A Daily Express információja szerint a milánói klub 15 millió euró körüli összeget kínálna Naniért.

 

Hector Moreno: a Tottenham és a Hull mellett immár a Manchester United is harcba szállt az Espanyol 26 éves védõjéért. Moreno árát 10 millió euró körülire taksálják. (AS)

 

 

Memphis Depay: "beárazta" játékosát a PSV. A fiatal szélsõért - akit a Spurs és a United is szeretne - 21 millió eurót kér jelenlegi klubja, jelentette ki Kees Ploegsma, Depay ügynöke a V-bal.nl-nek.

 

Xavi: Louis van Gaal szeretné leigazolni a 34 éves középpályást, aki a nyáron minden bizonnyal távozik a Barcelonától. Xaviról korábban megjelentek olyan hírek, hogy már szóbeli megállapodást kötött egy közel-keleti klubbal, ám van Gaal az utolsó pillanatban beszállna a játékjogáért folyó harcba és leigazolná a Barca legendáját, akinek a holland menedzser adta meg a lehetõséget a kataln klub elsõ csapatában. (Express)

 

Sami Khedira: a Sun arról számolt be, hogy a United második, ezúttal 30 millió fontos ajánlatot készül tenni a Real Madridnak a német válogatott középpályásért. Érdekesség, néhány napja az Arsenallal is hírbe hozták Khedirát, akkor 15 millió fontos összegrõl lehetett olvasni. (Givemesport)

 

Rio Ferdinand: a 35 éves védõ a Queens Park Rangers-höz igazol azután, hogy a hónap végén lejár szerzõdése az Old Traffordon. (Telegraph)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!