Átigazolási Center - június 30-július 6.

Ellentmondásos hírek Vidalról.


Július 5.


Angel Di Maria: a Daily Star szerint a United 40 millió fontos ajánlatot tett a Real Madridnak az argentin szélsõért.

 

Alexis Sanchez: annak ellenére, hogy a legutóbbi napok híreiben leginkább a Liverpoollal és az Arsenallal hozták szóba a chilei szélsõt, az Express úgy tudja, a Vörös Ördögök továbbra is szeretnék leigazolni õt.

 

William Carvalho: a Sporting elnöke, Bruno de Carvalho elmondta, egyetlen játékosukra sem jött ajánlat egyetlen klubtól sem. Mindez azért érdekes, hiszen a közelmúltban arról lehetett olvasni, hogy a United küldöttsége Lisszabonba utazott, hogy tárgyaljon a játékos megvásárlásáról, akinek 37 millió fontos kivásárlási ára van. (Goal)

 

James Rodriguez: a Manchester United kész 65 millió fontot ajánlani a Monaco csapatának a fiatal kolumbiai támadóért, akit egy éve 45 millióért szerzett meg a hercegség klubja. Sõt, az angol rekordbajnok kész olyan bónuszokat is az üzletbe vonni, amivel az összeg késõbb felkõszhat 90 millió fontig is. (Metro)

 

Arturo Vidal: a Goal információja szerint a United inkább William Carvalhót próbálja leigazolni, miután a Juventus közölte a klubbal, 45 millió fontot, valamint Nanit kérik a chileiért cserébe. Más források pedig ennek szinte ellenkezõjét írták, ugyanis több lapban az jelent meg, hogy a Juve kész 40 millió font ellenében megválni Vidaltól, mivel akkor komolyabban rá tudnának állni Alexis Sanchez leigazolására.

 

 

Javier Hernandez: az utóbbi két nap során az Inter megkörnyékezte a Unitedet, hogy kölcsönvegye Chicharitót, aki korábban már elégedetlenségének adott hangot a kevés játéklehetõség miatt. A manchesteriek hajlandóak lennének meghallgatni az ajánlatokat, ha azok legalább 12 millió fontról szólnának, de az olasz klub inkább csak 2015 nyarán vásárolná meg a mexikóit, addig pedig kölcsönvenné. (Sportinastorm)

 

Thomas Vermaelen: amint a belgák befejezik világbajnoki szereplésüket, a United lezárhatja Vermaelen átigazolását, akiért kb. 10 millió fontot fizet a manchesteri klub az Arsenalnak. (Mirror)

 

Daryl Janmaat: a Mail beszámolója szerint a Newcastle is beszállt a holland védõért folyó harcba. Janmaatot már hetekkel ezelõtt szóba hozták a manchesteriekkel.

 

Timothy Fosu Mensah: a Vörös Ördögök hamarosan leigazolhatják az Ajax U16-os kiválóságát, aki a védelem jobb szélén, közepén és védekezõ középpályás poszton is bevethetõ.

 

Pierluigi Gollini: a fiatal kapus aláírt a Hellas Veronához.

 

Anders Lindegaard: a francia Le 10 Sport szerint a dán kapus akár a Bastia csapatához igazolhat. 

 

 

 

Július 4.

 

Angel Di Maria: az El Confidencialban megjelenõ cikkben azt olvasni, hogy a szélsõ esetleges madridi távozásában és manchesteri érkezésén Jorge Mendes ügynök is erõsen dolgozik. A lap szerint a vevõnek 50 millió eurót kellene kifizetnie az argentin támadóért, így õ lehetne a United legdrágább igazolása.

 

Toni Kroos: a játékos tagadta, hogy megegyezett volna a Real Madriddal vagy bármely más klubbal és ez így is lesz a világbajnokság végéig. A közelmúltban számos lap megszellõztetett olyan pletykát, melyben azt írták, Kroos szinte már a királyi gárda játékosa.

 

Patrice Evra: a francia védõ ügynöke Brazíliába utazott, hogy egyeztessen a játékossal, akit a Juventus nagyon szeretne megszerezni annak ellenére is, hogy Evra a közelmúltban hosszabbított jelenlegi klubjával. Az olasz bajnoki évi 3,5 millió eurós fizetést adna Patnek, és azt szeretnék, hogy a játékos nyomást helyezzen a Unitedre, hogy engedje el õt a Zebrákhoz. A Vörös Ördögök már leigazolták Luke Shawt a védelem bal széléra, ám ha Evrát elengednék, az angol egyedül kevés lenne oda, hiszen a United már eladta Alex Büttnert a Dinamo Moszkvának. (Sky Italia)

 

 

 

Július 2.

 

Mats Hummels: a Manchester United 20 millió fontos ajánlatot készül tenni Mats Hummelsért, akit nagy összegû fizetéssel szeretnének az Old Traffordra csábítani. (Daily Express)

 

 

Arturo Vidal: olasz lapértesülések szerint a Juventus és a United megállapodtak Vidal vételárában, amely 30 millió euró és Nani játékjoga lenne. Feltételezések szerint az üzlet részét képezheti továbbá Evra játékjoga is.

 

Angel Di Maria: a Real Madrid kész lenne elengedni sztárjátékosát 40 millió fontért. A szélsõ iránt többek közt a Manchester United is érdeklõdik. (Sport Witness)

 

William Carvalho: szintén olasz lapértesülések szerint a Manchester United kész kifizetni a játékos 45 millió eurós kivásárlási árát és az Old Traffordra csábítani a tehetséges középpályást, miután elõzõ, 30 millió eurós ajánlatukat elutasították.

 

Juan Cuadrado: a La Gazetta dello Sport értesülései szerint a United hivatalos, 40 millió eurós ajánlatot tett a Fiorentina 26 éves szélsõjéért. A játékos 25 millió euró körül megszerezhetõ lett volna a nyár elején, azonban a világbajnokságon mutatott formája alapján jelenlegi árát 40 millió euróra taksálják. Feltételezhetõ azonban, hogy a Fiorentina még több pénzt szerezne látni az üzletbõl, és igyekeznek 50 millió euróig felverni a játékos vételárát, akinek szerzõdése 2017-ig szól az olasz csapathoz.

 

 

 

Június 30.

 

James Rodriguez: még 2010-ben Sir Alex Fergusonnak lehetõsége volt rá, hogy 5 millió fontért leigazolja a világbajnokság góllövõlistájának jelenlegi éllovasát, ám inkább Javier Hernandezt és Bebét hozta a Unitedhez. (Guardian)

 

William Carvalho: a United delegációt küldött Portugáliába azzal a céllal, hogy véglegesítsék a fiatal középpályás leigazolását. Carvalhót a Chelsea menedzsere, Jose Mourinho is szeretné megszerezni, ám úgy tûnik, a manchesteriek lehetnek a befutók. A játékos szerzõdésében 37,5 millió fontos kivásárlási záradék szerepel. (Daily Mail)

 

Toni Kroos: a spanyol Marca szerint a német középpályás megegyezett a Real Madriddal és évi 5 millió eurós bért kap majd a királyi gárdától. Ha igazak a hírek, innentõl már csak a Madridnak és a Bayern Münchennek kell megegyeznie az árról. Kroos-t régóta figyelte a United is, David Moyes az elõzõ szezon közben saját szemével gyõzõdött meg a játékos képességeirõl és egy ideig a Vörös Ördögöket mondták befutónak, de most úgy fest, Kroos a Realban köthet ki. 

 

Thomas Vermaelen: a TalkSport arról számolt be, hogy az Arsenal csapatkapitánya hamarosan az Old Traffordra igazolhat. A manchesteri klub korábban 6 millió fontos ajánlatot tett az Ágyúsoknak a belga védõért, amit azonban elutasított a londoni klub. A legfrissebb hírek szerint a United 11 millió font körüli összegért szerzi meg a védõt, akinek heti 100 ezer fontos bért ad majd.

 

 

Sami Khedira: számos spanyol lap, köztük a Sport is írt arról, hogy a német válogatott és a Real Madrid középpályása iránt a United is érdeklõdik és akit körülbelül 16 millió font ellenében meg is szerezhetne a manchesteri klub, mivel szerzõdése jövõ nyáron lejár. A 27 éves játékos iránt a Chelsea is érdeklõdik.

 

Alessio Cerci: a Torino megerõsítette, szeretné megtartani szélsõjét annak ellenére, hogy az Arsenal, az Everton és a Manchester United is a kérõk között szerepel. Cerci 13 góllal és 12 gólpasszal segítette csapatát a legutóbbi szezonban ahhoz, hogy hetedik helyen végezzen a Serie A-ban. Az angol klubokon kívül az AS Roma is érdeklõdik a 15 millió fontra taksált játékosért. (Express)

 

Nico Gaitan: a United a Benficával tárgyal a középpályás leigazolásáról. Az üzletbe bevonhatják a portugál Bebét is, aki az elõzõ szezonban a Pacos de Ferreira csapatát erõsítette és igen elõkelõ helyen zárt a portugál bajnokság góllövõlistáján. (Daily Star)

 

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!