Átigazolási Center - július 7-13.

Zaha visszatérne a Palace-hoz.


Július 13.


Arturo Vidal: egyre több helyen olvasni, hogy Vidal leszerzõdtetése szinte már csak a bejelentésre vár - amire a jövõ héten sor is kerülhet. A játékos ügynöke a La Tercerának megerõsítette ezt az információt, míg a Mundo Deportivo is kiemelte ezt. Közben ezt erõsítõ pletyka az is, miszerint a Juventus Vidal helyére a Tottenhamben játszó Paulinhót szemelte ki és 20 milliót fizetne a Spursnek érte. Korábbi hírek szerint Vidal 32 millió fontért, valamint Patrice Evra játékjogáért érkezhet az Old Traffordra.

 

Wilfried Zaha: a szélsõ kérte korábbi klubját, a Crystal Palace-t, hogy vásárolja vissza õt a Vörös Ördögöktõl. Az Express híre szerint a Palace bepróbálkozott azzal, hogy kölcsönvenné Zahát, ám a United csakis eladni szeretné és 10 millió fontot kér érte.

 

 

Alex Song: a United és a Chelsea harcol az Arsenal korábbi játékosáért? A Daily Star szerint a két angol klub leigazolná a Barca középpályását, akit a katalánok 20 millió fontra értékeltek. Song két éve igazolt Barcelonába, ám nem tudta bebetonozni magát a kezdõbe és a két szezon alatt csak 39 alkalommal lépett pályára.

 

 

 

Július 12.

 

Danny Welbeck: a Daily Star szerint a Real Madrid szemet vetett a United csatárára, akit Alvaro Morata pótlására szánnának.

 

Angel Di Maria: a Real Madrid inkább a Unitednek adná el a szélsõt annak ellenére, hogy Di Maria a BL miatt inkább a PSG-hez igazolna. A spanyol AS úgy tudja, a királyi gárda a párizsi és a manchesteri klubtól is kapott ajánlatot a játékosért. Közben a Goal arról írt, hogy a játékos és az angol klub már mindenben megállapodott egymással.

 

Arturo Vidal: a United 32 millió font körüli összegért, valamint Patrice Evra játékjogáért szerezheti meg a chilei középpályást, aki több lap szerint is már az Old Trafford kapujában van. A Metro szerint a United heti 230 ezer fontos bért kínál Vidalnak.

 

Nick Powell: Steve Bruce szeretné megszerezni a United 20 éves középpályását. Powell tavaly a Wigannél szerepelt kölcsönben, ahol 42 meccsen 12 gólt termelt. Bruce-t lenyûgözte a fiatal játékos, ám a Hull mellett a Swansea is szeretné soraiban tudni a Crewe Alexandra egykori játékosát. (Hull Daily Mail)

 

  

Július 11.

 

Edinson Cavani: a Le10 Sport információja szerint a United továbbra is tárgyal a csatár leigazolásáról. Pár hete röppent fel a hír, hogy a manchesteriek érdeklõdnek Cavaniért, ám azóta csend honolt a pletyka körül. Most azonban ismét felbukkant Cavani neve, aki nem igazán érzi jól magát a PSG-nél. A hír 60 millió font körüli összeget említ, valamint egy esetleges, igen meglepõ cserét, miszerint a United Wayne Rooney-t is odaadná az uruguayiért.

 

Arturo Vidal: Chile egyik legnagyobb példányszámú lapja, a La Tercera szerint Arturo Vidal a világbajnokság után az Old Traffordra igazol. A lap 55 millió dolláros árról ír, ami átszámítva kb. 32 millió font. A lap szerint Evra átigazolása is elõsegíti ezt a transzfert.

 

Joao Miranda: a védõ szerzõdésében 24 millió fontos kivásárlási ár szerepel és többször is szóba hozták a Manchester Uniteddel. Sõt, korábban egyes lapok már tényként közölték, hogy a játékos Manchesterbe költözik. Ám a legfrissebb hírek szerint maga Miranda jelentette ki egy interjú során, hogy marad az Atletico Madridnál.

 

Arturo Vidal, Angel Di Maria: a United egyre közelebb kerül ahhoz, hogy leigazolja ezt a két játékost. Vidalért 50 milliót adna a klub, míg az argentin szélsõért 38 milliót sem sajnálna megadni. Közben a bukmékerek is úgy gondolják, hogy a két játékos hamarosan az Old Traffordra költözik, és ez meg is látszik az odds-okon, amik drasztikusan lecsökkentek. Bár ennek ellentmond az a hír, miszerint Di Mariáért a PSG is harcba száll és akár 47,5 millió fontot is megadna a királyi gárdának. (Daily Star) Közben az Express 48 millió fontos manchesteri ajánlatról tett említést Di Maria esetében.

 

Daley Blind: a MEN arról írt, hogy a Vörös Ördögök szeretnék megszerezni a holland bekket. Miután egyre inkább úgy tûnik, hogy Patrice Evra - hosszabbítása ellenére - távozik a klubtól, a Unitednél Luke Shaw marad a védelem bal szélére. Ezért még szeretnének igazolni oda valakit, aki az Ajax 24 éves játékosa lehet. Blindet jól ismeri van Gaal. Az ára 12,5 millió font körül lehet.

 

 

Enzo Perez: Louis van Gaal 7 millió fontos ajánlatot készül tenni a Benfica játékosáért. A 28 éves játékost a Chelsea, a Valencia és a Lazio is szeretné soraiban tudni. (Metro)

 

Antoine Giezmann: a francia szélsõ a közelmúltban hosszabbíthatott volna jelenlegi klubjával, azonban ezt nem tette meg. A hírek szerint a United érdeklõdik a játékosért, aki kb. 25 millió fontért akár le is igazolható a Real Sociedadtól. (talkSPORT)

 

 

 

 

Július 9.

 

Toni Kroos: a Guardian információi szerint David Moyes már mindenben megállapodott a német középpályás leigazolásának ügyében, ám a helyére kinevezett Louis van Gaal blokkolta az üzletet. Sõt, a korábbi menedzser az azóta a Man City-be igazoló Fernandót is kiszemelte, aki a német játékos párja lehetett volna a középpályán.

 

Angel Di Maria, Mats Hummels: a mai lapok arról számoltak be, hogy a Vörös Ördögök 75 millió fontot is megadnának a két játékosért. A szélsõért 45, míg a védõért 30 millió fontot fizetnének és ehhez olyan játékosoktól is megválnának, mint Marouane Fellaini, Shinji Kagawa, Nani és Ashley Young. (Star)

 

Wesley Sneijder: a Galatasaray 'beárazta' a holland támadót, ennek értelmében a Unitednek 16 millió fontot kellene fizetnie a török klubnak, ha leigazolná Sneijdert. (Express)

 

 

Arturo Vidal: Gianluca Di Marzio szerint a United közel került a chilei középpályás leigazolásához azzal, hogy a héten Patrice Evra a Juventus-hoz igazolhat. Evra átigazolását több helyen szinte már biztosra veszik és legkésõbb pénteken meg is történhet és Di Marzio úgy tudja, ez az ügylet része Vidal megszerzésének.

 

 

 

 

Július 8.


Angel Di Maria: spanyol források, valamint az Eurosport információja szerint a Real Madrid a Unitedtõl és a PSG-tõl is elfogadott egy ajánlatot a szélsõért, így immár a játékoson múlik, hova igazol. A hír szerint 60 millió eurós (48 millió fontos) ajánlat érkezett a szélsõért.

 

Mats Hummels: a Barcelona is harcba szállt a német védõért folytatott harcba. Mint ismert, Rio Ferdinand és Nemanja Vidic távozása után a Vörös Ördögök szeretnének védõt is igazolni, az egyik kiszemeltjük erre a Dortmund klasszisa. Pletykák szerint az elõzõ héten 20 millió fontos ajánlatot tett a United a német válogatott játékosért, akit immár a katalán klub is szeretne megszerezni. (Express)

 

Enzo Perez: a Daily Star híre szerint a Manchester United áll legközelebb ahhoz, hogy leigazolja a Benfica középpályását. A 28 éves Perezt már David Moyes is szerette volna csapatához csábítani, és most úgy tûnik, ez a Unitednek sikerül is. Bár a legkedveltebb posztja középsõ középpályás, Perez képes támadó középpályásként és szélsõként is maradandót alkotni. Az ára 30 millió euró körül lehet.

 

Ricardo Rodriguez: a United meglepõ húzásra készül és leigazolná a Wolfsburg svájci bal bekkjét, a világbajnokságot is megjárt, 21 éves Rodriguezt. (Wolfsburger Allgemeine)

 

 

Arturo Vidal: a Juventus 62 millió fontot szeretne kapni a világ labdarúgásának egyik - jelenlegi - legjobb középsõ középpályásáért. A United már jó ideje kinézte magának a chilei játékost, akiért még az is megeshet, hogy pénz mellett Nanit és Patrice Evrát is megkapná az olasz bajnok. (Daily Star)

 

Tom Cleverley: a Daily Star cikke szerint a Vörös Ördögök egyre közelebb állnak ahhoz, hogy megváljanak saját nevelésû játékosuktól, akinek az árát 15 millió font körülire taksálják. Az Arsenal kiszemeltje Roberto Martinez, Everton menedzser érdeklõdését is felkeltette már korábban és szívesen a Goodison Parkba csábítaná Cleverley-t.

 

Wilfried Zaha: a Mirror úgy tudja, a United elfogadta a Newcastle 7 millió fontos ajánlatát a fiatal szélsõért, aki nagy remánységekkel érkezett az Old Traffordra, de nem váltotta meg a világot.

 

Daryl Janmaat: a Vörös Ördögök 4 millió fontot ajánlottak a védõért, ám a játékos jelenlegi klubja kijelentette, a Unitednek legalább 7 milliót kell ajánlania, ha le akarja igazolni Janmaatot. (Daily Star)

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!