Átigazolási Center - július 14-20.

Vermaelen egyre közelebb a Unitedhez.


Július 20.


Arturo Vidal (10:44): a Gazzetta dello Sport szerint holnap hivatalossá válhat a chilei középpályás klubváltása. A hírek szerint a United 35 millió fontért szerezheti meg Vidalt.

 

Thomas Vermaelen: a Manchester United újabb ajánlatot készül tenni az Arsenal csapatkapitányáért. Miután Arsene Wenger nem fogadta el az elsõ, 6 millió fontról szóló csekket, a Vörös Ördögök 10 milliót ajánlanak a belga védõért. Louis van Gaal szeretne még középsõ védõt igazolni és Vermaelen a top kiszemelt. A 28 éves játékos akár a védelem bal szélén is képes játszani, ahova Patrice Evra esetleges távozásával csak a 19 éves Luke Shaw lenne a keretben. Ráadásul Wenger a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, nem tudja garantálni, hogy Vermaelen az Ágyusoknál folytatja pályafutását. (Daily Star)

 

Daley Blind: bár a Barcelona és a Liverpool is érdeklõdik a játékos iránt, a spanyol El Mundo Deportivo úgy tudja, a United és az Ajax elõrehaladott tárgyalásokat folytat Blind leigazolásának ügyében. A több poszton is bevethetõ játékos értékét 20 millió fontra taksálják, de a Vörös Ördögöknél bíznak abban, hogy olcsóbban meg tudják szerezni.

 

Stefan De Vrij: Louis van Gaal szeretné megszerezni a Feyenoord védõjét. A 22 éves játékost a Lazio is akarja, ám LvG kész 10 millió fontot fizetni a holland klubnak a játékosért. (Mirror)

 

Arturo Vidal: a játékos szomszédai a La Stampának elmondták, Vidal árulja a Torino melletti házát. Hogy ez mennyire jelent jelet esetleges távozásával kapcsolatban, azt nem tudni, számos pletykát lehetett már olvasni korábban, hogy egy játékos barátoknak elmondta távozási szándékát. Ez az információ is csak azon a szinten kezelendõ. Ráadásul tavaly kirabolták Vidal házát, az is benne lehet a dologban, hogy csak szeretne elköltözi abból egy másikba.

 

Nani: az AC Milan szeretné leigazolni a portugál szélsõt, ám kivár, miután úgy gondolja, a United által kért 11 millió font túl magas összeg. Információk szerint az Inter, a Juventus és a Benfica is nyomon követi a fejleményeket. (Sport Mediaset)

 

Juan Cuadrado: a Vörös Ördögök 30 millió fontos ajánlatot készülnek tenni a Fiorentinának a kolumbiai játékosért, hogy megelõzzék a Barcelonát és a Bayern Münchent a világbajnokságon remeklõ szélsõ leigazolásáért folyó harcban. (Daily Star)

 

 

Edinson Cavani: a Daily Mail híre szerint amennyiben Wayne Rooney nem tudna alkalmazkodni Louis van Gaal rendszeréhez, úgy a United megpróbálná leigazolni Cavanit. Van Gaal 3-4-3-as rendszerében Rooney nem kapna középen szerepet, hiszen ott Robin van Persie lenne, így az amerikai túra jó teszt lehet arra, hogy az új menedzser lássa, mennyire rugalmas az angol csatár. Ha végül Rooney nem tudna alkalmazkodni, úgy akár a Rooney-Cavani klubváltás is szóba jöhet úgy, hogy a Vörös Ördögök még valamennyi pénzt is fizetnének a PSG-nek.

 

James McCarthy: a manchesteriek új menedzsere szeretné leigazolni az Everton 23 éves középpályását. Az ír játékost a Tottenham is szívesen látná soraiban, a hírek szerint McCarthy értéke 25 millió font körül lehet. (Goal.com)

 

Nigel De Jong: a spanyol Sport számolt be arról, miszerint van Gaal 8 millió fontos ajánlattal leigazolná a holland védõt az AC Milantól.

 

 

 

Július 18.

 

Yaya Toure: a Manchester City klasszisa szeretné elhagyni csapatát a nyáron - korábban arról lehetett hallani, hogy a születésnapjáról is megfeledkeztek a klubnál (a szerk.) -, a United pedig lecsapna rá és akár 40 millió fontot is fizetne a városi riválisnak. Toure azonban elmondta, nem kíván a Unitedhez igazolni, inkább a PSG lehet a befutó. (Daily Star)

 

Ashley Young, Wilfried Zaha: a West Ham szeretné kölcsönvenni a United két szélsõjét. Egyelõre még nem tudoni, milyen sors vár a két játékosra Louis van Gaal irányítása alatt, de ez hamarosan kiderülhet. (Metro)

 

Arturo Vidal: Alfredo Pedulla, chilei újságíró úgy tudja, a United már egy ideje tárgyal Vidal ügynökével és elõbb-utóbb a Vörös Ördögök 50 millió eurós ajánlatot tesznek a Juventus asztalára.

 

Patrice Evra: még nem tudni, mi lesz a francia védõ sorsa. Az utóbbi hetek során szinte már biztosra vették sokan, hogy Evra távozik Manchesterbõl és a Juventus csapatához igazol. Azonban a Zebráknál menedzserváltás történt és a La Repubblica úgy tudja, Evra biztosítékot kér Allegri mestertõl, hogy nem padra menne az olasz klubhoz, mert ha ez így lenne, inkább maradna az Old Traffordon.

 

 

 

Július 16.

 

Nani: a portugál szélsõt szeretné leigazolni az AC Milan. A Sky Italia arról számolt be, hogy a milánói csapat érdeklõdik a portugál játékos iránt, aki néhány hete arról beszélt, a nyáron az is megeshet, hogy távozik Manchesterbõl. 

 

Arturo Vidal: mint tegnap arról beszámoltunk, a Gazzetta dello Sport szerint a Juventus és a United megyegyezett egymással a középpályás átigazolásáról, ám Alfredo Pedulla, olasz újságíró úgy tudja, a játékos magasabb bért szeretne, mint amit a manchesteriek ajánlottak neki. A hírek szerint a United évi 7 millió eurós (fontba átszámítva heti 120 ezer) bért ajánlott Vidalnak, aki azonban ezt 10 millió euróra (heti 165-170 ezer font) szeretné feltolni.

 

James Rodriguez: Louis van Gaal szeretné elvinni a Real Madrid orra elõl az idei világbajnokság gólkirályát, akiért 63 milliós ajánlatot készül tenni a Monaco csapatának. (Express)

 

 

Bebe: a fiatal támadó egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a Benficához igazoljon. A pletykák szerint a portugál bajnokcsapat 5,5 millió fontot fizethet a játékosért. (O Jogo)

 

 

Július 14.

 

Wilfried Zaha: a Newcastle után a Dinamo Moszkva is bejelentkezett a szélsõért. Pár napja szóba hozták Zahát Alan Pardew csapatával és arról lehetett olvasni, hogy 7 millió fontért klubot válthat Wilf, ám a Newcastle mellé beszállt a licitbe a moszkvai csapat is, amely már leigazolt egy játékost a Vörös Ördögöktõl a nyáron, Alex Büttner személyében. (Sun)

 

Angel Di Maria: új fordulat a szélsõ ügyében? Korábban arról lehetett olvasni, hogy Di Maria szeretne a Bajnokok Ligájában játszani, ezért a PSG-t választja a United helyett, azonban a francia L'Equipe beszámolója szerint nem csak, hogy nem egyezett meg a párizsi klubbal a játékos, de sokkal inkább preferálja, hogy a Premier League-be szerzõdjön a Ligue 1-ban való szerepléssel szemben. Bár konkrétan nem mondta, hogy a Manchester United lehet a célállomás, korábbi pletykák alapján ezt sem lehet kizárni.

 

Arturo Vidal: olasz lapok szerint már biztosan a manchesterieknél folytatja a Juventus középpályása. A Corriere Dello Sport és a La Gazzetta Dello Sport is írt a játékos és a United összekapcsolódásáról.

 

 

Toni Kroos: egy sztorifolyamot lezárhatunk, Kroos ugyanis kijelentette, a Real Madridnál folytatja.

 

Marco Reus: a korábbi hetekben a Uniteddel hírbe hozott német szélsõ legújabb kérõje a Liverpool. Reus szerdõzésében 29,4 millió fontos kivásárlási záradék szerepel és korábban már arról írtak a lapok, hogy a Barcelona szinte már soraiban tudhatja Reus-t, azonban ez nem történt meg. Sõt, a katalánok leigazolták Suarezt, amit a német játékos a pletykák szerint elég csalódottan viselt.

 

Mats Hummels: a legfrissebb hírek szerint Louis van Gaal kívánságlistájának elõkelõ helyén szerepel a 25 esztendõs védõ, akit mindenképp szeretne a nyáron az Old Traffordra csábítani. (Express)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!